Három kifejezetten szoros szettben kapott ki 3:0-ra NB II-es női röplabdacsapatunk a Palota VSN otthonában. A találkozó egyik pozitívuma, hogy hosszú sérüléséből felépülve visszatért Takács Bernadett.

Lényegében tét nélküli mérkőzésen lépett pályára a Palota vendégeként Mucsi Péter együttese, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy mindkét csapat bejutott a felsőházi rájátszásába. Ennek megfelelően felszabadult játékkal egy kiélezett, izgalmas meccset hoztak össze a küzdő felek.  Sajnos mindhárom szett hasonló koreográfia szerint alakult, a végjátékig együtt haladtak a csapatok, ott pedig mindhárom alkalommal a hazaiak játszottak picit pontosabban. Így az első és a második játszmát egyaránt 23-ra, míg a harmadikat 20-ra nyerték meg. Azaz összességében 3:0-ra győztek.

A végeredménytől függetlenül nyugaton a Haladás, a Palota VSN, a SZOESE és a Veszprém kvalifikálta magát a felsőházba. Külön öröm, hogy a fővárosi mérkőzésen hosszú sérülése után felépülve ismét pályára lépett zöld-fehér színekben Takács Bernadett.

Mucsi Péter vezetőedző: - Az NB II-es bajnokság egyik legerősebb csapatával találkoztunk. Azt terveztük, hogy a tét nélküli mérkőzésen a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni és több felállást is ki akartunk próbálni. A csapat az eltervezetteket maximálisan végrehajtotta. Valamennyi játszma csak nagyon szoros végjátékban dőlt el a hazaiak javára. Kettő a lehető legkisebb különbséggel. Látjuk, hogy mik azok a játékelemek, amelyeket javítanunk kell. A következő forduló erre jó lehetőséget kínál és aztán jöhet a rájátszás.

Palota VSN-Haladás VSE 3:0 (23, 23, 20)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Varga Á., Blázsovics D., Héjj L., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Sajben L., Takács B. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top