Magabiztos játékkal sikerült elhozni felnőtt csapatunknak mindhárom bajnoki pontot a forduló rangadóján. A bozsoki siker értékét növeli, hogy több riválisunk is botlott a játéknapon. Utánpótláscsapataink felemás eredményeket értek el a sok gólt hozó mérkőzéseken.

Igazi rangadóra utaztunk a legutóbbi hétvégén a Vas Megyei II. osztály Északi csoportjában, ahol a szintén dobogóra pályázó, hazai környezetben még veretlen Bozsok fogadta listavezető együttesünket. A találkozó nem a legkedvezőbb előjelekkel vette kezdetét, mert a pálya talajával is komoly harcot kellett megvívni játékosainknak. Sikerrel tettük mindezt, mert az első percektől kezdve végig domináltunk az első félidőben. A labdabirtoklás mellett több helyzetet is kidolgoztak Szenczi Imre tanítványai, és akadt olyan is, amikor a kapuvas segítette ki ellenfelünket. A szünet után sem hagyott alább labdarúgóink lendülete, és az 52. perc végén Ferencz Zoltán szépségdíjas góljával a vezetést is megszereztük (0-1). Ezt követően a hazaiak megpróbáltak egyenlíteni, de feltolt védelmüknek köszönhetően lehetőségünk nyílt kontratámadásokat vezetni, többször Miklós Milán védései tartották pariban a házigazdát. Aktív játékunk ismét sikeresnek bizonyult, bő negyedórával a vége előtt Berta Attila szemfüles indításából Ferencz Zoltán már gólpasszt is jegyezhetett, Edelényi Bálint pedig magabiztosan értékesítette, így 0-2 állt az eredményjelzőn, amely egyben a végeredményt is jelentette később. A hajrában még akadt néhány helyzetünk, de újabb találat már nem született, így nagy csatában sikerült begyűjtenünk ismét a három pontot. A győzelem mellett pedig annak is örülhetnek csapatunk szimpatizánsai, hogy riválisaink közül ketten is botlottak a fordulóban, így már hét pontra nőtt előnyünk a második helyezett Söptével szemben.

Szenczi Imre, vezetőedző: - Egy nagyon magabiztos, masszív játékkal szereztünk három pontot, ezáltal az előnyünket tovább tudtuk növelni, 7 ponttal járunk előrébb üldözőinktől. Jövő héten hazai mérkőzéssel folytatjuk, remélhetőleg ugyanilyen hozzáállással és felfogással, mert továbbra sem szeretnénk hibázni.

Vezetőedzőnk játékosaink teljesítményéről is részletes elemzést adott: - Kántor György magabiztosan és határozottan játszott. Janek Dávid és Berta Attila átjátszhatatlan volt, Attila olyan teljesítményt nyújtott, amivel az egész mezőny fölé nőtt. Németh Ede védekező feladata ellátása mellett, szinte szélső támadót játszott. Maráczi István bal védőként a jobb félterületben szervezett játékot. Szőts Máté rengeteg labdát szerzett, Ferencz Zoltán pedig ismét egy óriási átlövésgólt szerzett és gólpasszt is adott. A támadók rengeteget mozogtak, amivel területeket nyitottak meg egymásnak. Sajnos sérülés miatt bele kellett nyúlni a csapatrészbe, de szerencsére van egy Edelényi Bálintunk is, aki, ha csak 30-40 percekre is tud beszállni, akkor is nagy segítségére van a csapatnak. A szintén csereként beszálló Bódi Bence is kifogástalan játékot nyújtott. Mindenki beletette a magáét a közösbe, azok is, akik ma kevesebbet játszottak, vagy nem jutottak szóhoz.

- Ha a héten elkerülnek minket a betegségek és a sérülések, kellemes és egyben nehéz dolgom is lesz a kezdő csapat kijelölésével – zárta értékelését Szenczi Imre

Bozsoki SE - Zanati KSE-Haladás VSE 0-2 (0-0)

Zanati KSE-Haladás VSE: Kántor György - Németh Ede, Janek Dávid, Berta Attila, Maráczi István - Szőts Máté (csere: Machinek Barnabás 84'), Perger Dániel, Ferencz Zoltán - Nemes Dávid (csere: Bódi Bence 65'), Szenczi Bence (csere: Edelényi Bálint 54'), Németh Gábor (csere: Szabó Bálint 87').

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Ferencz Zoltán (52.), Edelényi Bálint (73.)

Utánpótláscsapataink felemás mérkőzéseket játszottak a legutóbbi játéknapon. Az U19-es és U17-es együttesünk vereséget szenvedett Sopronban, a többi mérkőzésen viszont taroltak korosztályos csapataink. Az U15-ös labdarúgóink 2-1 arányban győzték le az Üstökös Győrt, a többi pályán pedig négy, vagy annál több lőtt góllal nyertük a találkozót.

 

U19:

SC Sorpon - Szombathelyi Haladás VSE 4-0 (2-0)

 

U17:

SC Sopron - Szombathelyi Haladás VSE 3-0 (1-0)

 

U16:

Szentgotthárdi VSE - Szombathelyi Haladás VSE 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Likerecz Botond (22', 80'), Bíró Ákos (40'), Simon Levente (60')

 

U15:

Szombathelyi Haladás VSE - Üstökös FC Győr 2-1 (2-0)

Gólszerzők: Monda Noel (öngól - 13'), Árvay Dávid (14')

 

U14:

Szombathelyi Haladás VSE - Üstökös FC Győr 7-0 (3-0)

Gólszerzők: Simon Mátyás (3'), Hári Kevin (10', 60'), Somfalvi Barna (28', 43'), Horváth Marcell (44'), Horváth Dániel (72')

 

U14:

GRUNDBALL PFC - Szombathelyi Haladás VSE "B" 0-5 (0-3)

Gólszerzők: László Levente (1’, 40’, 63’), Simon Mátyás (13’), Németh Nándor (32’)

 

U12:

U14 Megyei, Körmendi-csoport

Szombathelyi Haladás VSE 'A' - Táplán SE 6-0 (2-0)

Gólszerzők: Víg-Tamás Csanád (1'), Kránitz Balázs (33', 39'), Bosnyák Bence (49'), Somfalvi Barna (54', 60')

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. MVFC Berettyóújfalu 0

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 10 +25 34
2. MVFC Berettyóújfalu 10 +2 24
3. SG Kecskeméti Futsal 10 -8 15
4. Futsal Veszprém 10 -5 13
5. Aramis SE 10 -3 12
6. DEAC 10 -11 9

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 54
2. MVFC Berettyóújfalu 49
3. SG Kecskeméti Futsal 48
4. Futsal Veszprém 48
5. Aramis SE 42
6. DEAC 42
7. Újpest FC-220VOLT 28
8. A Studio Nyíregyháza 22
9. Magyar Futsal Akadémia 16
10. Nyírbátori SC 14
11. Rubeola FC 12
12. ELTE-BEAC 5
Go to top