Továbbra is remek formában futballoznak a megyei II. osztály Északi-csoportjában szereplő labdarúgóink. A mieink ezúttal a Honvéd Sé SE ellen nyertek magabiztos játékkal 3–0-ra.

A Zanattal közös felnőtt focicsapatunk a pontvadászat 20. fordulójában a középmezőnyben tanyázó Sé gárdáját látta vendégül a Haladás Sportkomplexumban. Szenczi Imre legénysége rögtön a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést és szinte futószalagon gyártotta a helyzeteket, ám ennek ellenére az első találatra egészen a 36. percig kellett várni. Ekkor Varga Csaba vette be büntetőből a vendégek kapuját. A félidő hajrájában pedig Maráczi István duplázta meg az előnyünket, így a szünetben már 2–0-ra vezettünk.

A második játékrész rögtön egy Hali-góllal indult, Nemes Dávid találatával pedig a lényegi kérdések el is dőltek. Ugyan a folytatásban még több lehetőség is adódott a csapatunk előtt, de csak kupufákig jutottak a srácok. A 3–0-ás magabiztos győzelemért azonban így is minden dicséretet megérdemelnek.

Szenczi Imre vezetőedző: - Ezen a mérkőzésen Maráczi István játéka emelkedett ki. Már régóta vártam tőle ezt a teljesítményt. Felszabadultan játszott, látszott, hogy élvezi, amit csinál. Rajta kívül Perger Dániel és Varga Csaba teljesítménye volt átlag feletti, de a többiekre sem lehet egy rossz szavam sem. Örülök Takács Dániel bemutatkozásának a felnőtt futballban, sok sikert kívánok neki a pályafutásához!

 

Zanati KSE-Haladás VSE-Honvéd Sé SE 3–0 (2–0)

ZKSE-HVSE: Kántor – Németh E., Janek (Neczpál), Varga Cs. (Machinek), Maráczi – Perger, Berta (Szabó B.), Ferencz – Nemes, Bódi (Takács D.), Szenczi B. Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Varga Cs. (36), Maráczi I. (44.), Nemes D. (47.)

 

Utánpótláscsapataink ezúttal is alaposan kietettek magukért. Csupán az U15 játszott döntetlent a Hévízzel, az összes többi meccsen a mi fiataljaink diadalmaskodtak.

U19:

Haladás VSE-Üstökös Győr 3–0

Gólszerzők: Németh B. 2, Malomsoki M.

 

U17:

Haladás VSE-Üstökös Győr 4–3

Gólszerzők: Horváth Cs. 2, Stefanich G., Likerecz B.

 

U15:

Haladás VSE-Hévíz 0–0

 

U14:

Haladás VSE-Hévíz 4–1

Gólszerzők: Tóth-Szatmári Z., Horváth D., Hári K., Fekete I.

 

U14 Megyei, Körmendi-csoport:

Egyházasrádóc-Haladás VSE 0–12

Gólszerzők: Andor Á. 4, Tasnádi Zs. 3, Angler J. 2, Szakály Z., Kránitz B., Molnár V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top