Az őszről elhalasztott Pecöl elleni mérkőzését pótolta be a Zanattal közös felnőtt labdarúgócsapatunk. A mieink 2–0-ás félidőt követően 4–1-re nyerték meg a rangadót és ennek köszönhetően pontszámban beértük a listavezető Söpte együttesét.

A 12. játéknapon elmaradt találkozóját pótolta be Szenczi Imre legénysége, melyen a tabella harmadik helyén állomásozó Pecöl KMSE látogatott a Haladás Sportkomplexumba. A roppant fontos összecsapást ugyan kissé görcsösen kezdte együttesünk, ám ennek ellenére a 18. percben összejött a vezető gólunk, Németh Gábor talált be a vendégek kapujába. A félidő hajrájához közeledve pedig Szőts Máté is megzörgette a látogatók hálóját, így a szünetben már két találattal jártunk előrébb.

Térfélcserét követően már jóval több helyzetet sikerült kidolgoznunk, melyek közül kettőt gólra is váltottunk, Bódi Bence az 54., míg Varga Csaba az 56. percben volt eredményes. A 4–1-es végeredményt ugyan a pecöli Farkas Attila állította be, ám ez semmit sem vont le a győzelmünk értékéből.

Szenczi Imre vezetőedző: - Nem volt túlságosan látványos a játékunk, de egy nagyon fontos győzelmet arattunk. A három pontért és a jó hozzáállásért jár a dicséret a srácoknak. Most pedig már készülünk is a hétvégi mérkőzésre, mivel szeretnénk visszavágni a Gérce-Vásárosmiske együttesének az eddigi egyetlen vereségünkért.

Zanati KSE-Haladás VSE-Pecöl KMSE 4–1 (2–0)

ZKSE-HVSE: Szentgyörgyvári (Kántor) – Szőts, Janek (Németh E.), Varga, Maráczi – Perger, Berta, Ferencz – Nemes (Szabó B.), Bódi (Szenczi B.), Németh G. (Edelényi). Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Németh G. (18.), Szőts M. (37.), Bódi B. (54.), Varga Cs. (56.)

 

Továbbra is jó formában vannak korosztályos futballcsapataink. A Király SZE ellen a lehetséges 12 pontból 10-et gyűjtöttek be fiataljaink. A megyei bajnokság Körmendi-csoportjában szereplő U14-es együttesünk viszont háromgólos vereséget szenvedett Szentgotthárdon.

U19:

Király SZE-Haladás VSE 0–2

Gólszerző: Vargyas D. 2

 

U17:

Király SZE-Haladás VSE 1–1

Gólszerző: Rapport R.

 

U15:

Haladás VSE-Király SZE 1–0

Gólszerző: Bakucz B.

 

U14:

Haladás VSE-Király SZE 3–1

Gólszerzők: Tóth-Szatmári Z. 2, Horváth D.

 

Vas Megyei U-14 Körmendi csoport:

Szentgotthárd-Haladás VSE 6–3

Gólszerzők: Víg-Tamás Cs. 2, Somfalvi B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top