A második félidőben nyújtott parádés játékának köszönhetően 9:1 arányú győzelmet aratott a Zanattal közös felnőtt futballcsapatunk a megyei II. osztályú bajnokság Északi-csoportjának 13. fordulójában. A mieink sikerüknek köszönhetően az éllovas Gércével azonos pontszámmal a tabella harmadik helyén állnak.

 

Sérülések, betegségek miatt olyan összeállításban volt kénytelen pályára küldeni tanítványait Szenczi Imre, mint azt megelőzően egyszer sem. A derbi előtt alaposan el is beszélgetett a srácokkal a vezetőedző, annak érdekében, hogy mindenki próbáljon meg felülkerekedni a problémákon és hozza ki magából a maximumot.

A mérkőzés első percétől kezdve be is tartották fiataljaink a szakember utasításait, ám ennek ellenére egy kontra végén a vendégek szerezték meg a vezetést. Szerencsére a bekapott gól nem törte meg csapatunk lendületét és előbb a 30. percben az egyenlítés jött össze, majd a félidő utolsó pillanataiban a vezetést is sikerült átvenni.

A második játékrész pedig szabályos gólesőt hozott. A mieink egymás után vezették a veszélyesnél is veszélyesebb támadásokat, melyek közül hetet (!) is góllal tudtak befejezni. Ennek köszönhetően végül kiütéses, 9:1 arányú győzelmet arattak a kifejezetten sportszerűen, szimpatikusan futballozó ikerváriakkal szemben. 

Szenczi Imre vezetőedző: - Az egész csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Gratulálok a srácoknak a játékukhoz és a sportemberi tartásukhoz is. Büszkék lehetünk rájuk!

 

Zanati KSE-Haladás VSE-ÖTE Ikervár FC 9:1 (2:1)

ZKSE-HVSE: Kántor – Kiss Z. (Horváth M., 70.), Janek, Kossuth, Bódi – Varga Cs. (Szabó Z., 70.), Perger, Maráczi – Tamás (Németh G., 70.), Horváth G. (Edelényi, 68.), Szenczi B. Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Tamás 3 (30., 64., 69.), Szenczi B. 2 (52., 89.), Maráczi 2 (48., 57.), Bódi (45.), Edelényi (88.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top