Négy fordulót követően ezüstérmes pozícióban állomásozik a megyei II. osztály Északi-csoportjában szereplő labdarúgócsapatunk. A Zanattal közös együttes legutóbb a Szeleste-Pósfa legénységét győzte le 4:0-ra.

A Gérce-Vásárosmiske elleni fiaskót követően nagyon hamar javított Szenczi Imre csapata. A mieink remek első félidőt produkáltak, ugyanis már a szünetben 4:0-ra vezettek. Térfélcserét követően is sok ziccert alakítottak ki a fiatalok, ám újabb gólt már nem szereztek.

- A második játékrészben nagyon visszavettünk a tempóból és a koncentrációból, de így is fölényben futballoztunk. A győzelemért és a parádés első 25 percért jár a fiúknak a dicséret – foglalta össze a történéseket Szenczi Imre vezetőedző.

A Zanati KSE-Haladás VSE négy fordulót követően kilenc ponttal a tabella második helyén áll. A csapat legközelebb vasárnap 16.30 órakor lép pályára a nyolcadik Honvéd SÉ SE otthonában.

Zanati KSE-Haladás VSE-Szeleste-Pósfa SE 4:0 (4:0)

ZKSE-HVSE: Kántor (Szentgyörgyvári) – Németh E., Varga, Kossuth, Gyurácz – Bódi (Janek), Perger (Machinek), Maráczi – Németh G., Edelényi (Szabó), Tamás. Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Németh E. (8.), Gyurácz (9.), Németh G. (14.), Edelényi (23.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top