Idegenbeli győzelemmel kezdte közös történelmét a Haladás VSE és a Zanati KSE közös labdarúgócsapata. Szenczi Imre tanítványai a Táplánszentkereszt gárdáját verték 3:1-re.

Lejátszotta fennállása első mérkőzését a Zanati KSE-Haladás VSE névre keresztelt futballcsapatunk. A gárda 1:0-s első félidőt követően 3:1 arányban nyert a Táplánszentkereszt otthonában. A siker értékét növeli, hogy a közös csapat a felkészülés első hetét zárta ezzel a győzelemmel. Pedig a derbi nem kezdődött túlságosan jól, ugyanis a találkozó elején a hazaiak irányítottak. Szerencsére szép lassan átvette a kezdeményezést csapatunk és még a szünet előtt sikerült a vezetést is megszerezni.

Térfélcserét követően azonnal növelték előnyüket fiataljaink és a kétgólos előnyt a derbi végéig meg is tudtuk tartani. A „történelmi” mérkőzés végeredménye 3:1 lett.

Szenczi Imre edző: - Úgy érzem, hogy nagyobb arányban is nyerhettünk volna, bár az ellenfélnek is akadtak helyzetei. Elsőre elfogadható teljesítményt nyújtottunk, de védekezésben és támadásban is van mit javulnunk. Fizikálisan kell a legtöbbet fejlődnünk. Remélhetőleg hamarosan érkeznek még erősítést jelentő játékosok és kialakul a végleges keretünk. Pénteken a Vép elleni meccs már egy igazi erőfelmérő lesz.

 

Táplánszentkereszt-Zanati KSE-Haladás VSE 1:3 (0:1)

ZKSE-HVSE: Szentgyörgyvári T. (Kántor Gy.) – Márovics D. (Németh E.), Janek D. (Szabó B.), Kossuth D., Machinek B. – Varga Cs., Perger D., Maráczi I. (Tóth Zs.) – Németh G., Németh B. (Bódi B.), Szenczi B. Edző: Szenczi Imre

Gólszerzőink: Márovics D., Szenczi B., Tóth Zs.

 

A csapat további felkészülési mérkőzései:

Július 24.: Vép-ZKSE-HVSE

Július 29.: Bük-ZKSE-HVSE

Augusztus 05.: Kőszeg-ZKSE-HVSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top