Az U10-es futballcsapatunk megnyerte a Sport36 Kupát, mely a Haladás Sportkomplexumban került megrendezésre. A különdíjak közül a legjobb kapusnak járó elismerést tartottuk itthon, melyet Papp Márk érdemelt ki.

Akárcsak a szombati Tebeli György Emléktornán, a vasárnapi Sport36 Kupán is hat csapat lépett pályára. A Haladás U10-es együttese remekül szerepelt az erőfelmérőn és négy ellenfelét is legyőzte (Nagykanizsa, Hévíz, Gyirmót, Ajka). Csupán a székesfehérvári Főnix Gold FC úszta meg egy 3:3 arányú döntetlennel. Így a zöld-fehér gyerkőcök teljesen megérdemelten szerezték meg az aranyérmet a népes szurkolótábor nagy örömére. Papp Márknak köszönhetően a legjobb kapusnak járó elismerés is itthon maradt.

https://www.youtube.com/watch?v=LtIAUXVIvXk

Németh Zoltán edző: - A gyerekek végig nagy akarattal és fegyelemmel játszottak. Valamennyi játékosunk jó teljesítménnyel rukkolt ki. A csapat tartását mutatja, hogy képes volt hátrányból is felállni. A kupagyőzelem az edzéseken elvégzett alázatos és kitartó munkának köszönhető. Ez a siker lendületet adhat a jövőre nézve is.

A Haladás VSE mérkőzései:

Haladás VSE-FC Nagykanizsa 3:1

Haladás VSE-Hévíz SK 4:3

Haladás VSE-Gyirmót SE 5:2

Haladás VSE-Főnix Gold FC 3:3

Haladás VSE-Fc Ajka 3:2

A Haladás VSE U10 játékoskerete: Angler Benett, Churchward Samuel, Dinnyés Dominik, Hende Mátyás, Horváth Ágoston, Horváth-Sipőcz Barnabás, Kápolnási Botond, Mátyás Áron, Márkos Gergő, Németh Csongor, Papp Márk, Vass Milán

 

Lecsúsztunk a dobogóról

Az U9-es focicsapatunk a negyedik helyen végzett a hazai rendezésű Tebeli György Emléktornán. Játékosunk, Pungor Bulcsú lett a gólkirály.

A hétvégén két utánpótlás korosztályú labdarúgó teremtornát rendeztünk a Haladás Sportkomplexumban. Az első napon hat U9-es gárda lépett pályára. A Horváth Márton és Ferencsik Evelin által felkészített csapatunk a körmérkőzések során a Nagykanizsa és az Ajka együttesét legyőzte, míg az Üstökös FC, a Dunaszerdahely, valamint a Király SZE legénységétől kikapott. A Hali végül a negyedik helyezést gyűjtötte be.

A torna gólkirálya a négy találatig jutó Pungor Bulcsú lett.

Horváth Márton edző: - Hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A tornán sokkal előrébb is végezhettünk volna, ha az ellenfelek kapuja előtt határozottabbak vagyunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ám ezek zömét sajnos nem sikerült értékesítenünk. Az előző erőfelmérőkhöz képest látszik a fejlődés, legközelebb nem szeretnénk lemaradni a dobogóról.

A torna végeredménye:

  1. FC DAC
  2. Király SZE
  3. Üstökös FC (Győr)
  4. Haladás VSE
  5. FC Nagykanizsa
  6. FC Ajka

 

A Haladás VSE mérkőzései:

Haladás VSE-FC Nagykanizsa 2:0

Haladás VSE-Üstökös FC 1:3

Haladás VSE-FC Ajka 3:0

Haladás VSE-FC DAC 1:4

Haladás VSE-Király SZE 1:2

 

A Haladás VSE U9 játékoskerete: Hegedűs Ábel, Pungor Bulcsú, Csercsics Bálint, Deéry Dominik, Simon Márton, Varga Vince, Károlyi Levente, Horváth-Szabados Olivér, Horváth Zsombor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top