Határozottan jól teljesítettek a hétvégén a Haladás korosztályos futballcsapatai. Az U12 és az U13 Hévízen nyert meg egy-egy erőfelmérőt.

Az U12-es és az U13-as labdarúgóink Hévízen léptek pályára egy teremtornán. Mindkét korcsoportban 8-8 gárda szerepelt.

A fiatalabbak a csoportmérkőzéseken három győzelmet arattak, így az első helyen jutottak be a rájátszásba, ahol a Balatonfüreddel és a Király SZE együttesével 1:1-es döntetlent játszottak, a Siófokot viszont 2:1-re megverték és így az első helyen végeztek.   

- Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával és a játékával is. Úgy gondolom, hogy megérdemelten hozták el az aranyérmet. Ki szeretném emelni Hári Kevint, aki a torna legjobb mezőnyjátékosa címet nyerte el – összegezte tapasztalatait Havasi Márton edző.

Az aranyérmes Haladás VSE U12 kerete: Kápolnási Dániel, Dihen Levente, Bokor Zalán, Spanyó Álmos, Tóth Kornél, Hári Kevin, Horváth Áron, Németh Andor, Tóth Szatmári Zétény, Pikács Márk

A Haladás VSE U12 eredményei:

Csoportmérkőzések:

Siófok-Haladás 1:2

Nagykanizsa-Haladás 0:2

Hévíz II.-Haladás 1:3

Rájátszás:

Balatonfüred-Haladás 1:1

Király SZE-Haladás 1:1

Siófok-Haladás 1:2

 

Az U13-as futballcsapatunk szintén a hévízi teremtornán indult, ahol négy győzelmet aratva és csupán egy vereséget szenvedve az első helyen zárt. A zöld-fehér gyerekek a Zalaszentgrót, a Hévíz, a Bene FA Kaposvár, valamint a Marcali ellen nyertek, míg a Nagykanizsától nagy csatában kikaptak.

- A srácok ezzel a sikerrel feltették az koronát az utóbbi időszakban elvégzett munkájukra, teljesítményükre. Külön öröm, hogy Hári Kevin személyében a torna gólkirályát is mi adtuk – fogalmazott Neczpál Gábor edző.

Az első helyen záró Haladás VSE U13 kerete: Gerencsér Milán, Fekete Iván, Macoun Bence, László Levente, Horváth Márton, Simon Mátyás, Hári Kevin, Györe Noel

A Haladás VSE U12 eredményei:

Haladás-Zalaszentgrót 3:0

Haladás-Nagykanizsa 1:2

Haladás-Hévíz 5:0

Haladás-BFA Kaposvár 1:0

Haladás-Marcali 2:0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top