U17 - elsöprő győzelem, magabiztos U19, U14-es iksz Sümeggel és U15-ös nyert bajnoki mérkőzés

Remek játékkal nyerte meg a Sárvár FC elleni mérkőzését a HVSE U-17-es alakulata. A zöld-fehérek nyolc alkalommal találtak be a vendég csapat kapujába.

Csapat: HVSE U-17
Időpont: 2018.03.16.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás VSE - Sárvár 8:0 (5:0)

Gólszerzők: Pap M. (2), Németh B. (2),  Kopácsi D., Nagy B., Varga Cs., Prán A.
Haladás VSE U-17: Kiss D., - Nagy B., Komjáthy J., (Kossuth D.), Machinek B., - Zelles Z., Prán A., Varga Cs., Varga B., (Geiger Á.), - Pap M., (Tamás B.), Kopácsi D., (Mercs L.), Németh B., (Németh O.)

Szenczi Imre, edző értékelése: "Már a mérkőzés első 15 percében is folyamatosan bontottunk a széleken, amiből nagyon nehezen sikerült csak bevinnünk az első találatot. Igaz, hogy előtte kétszer is hibáztunk az üres kapu előtt. A gól után viszont egy nagyon jó időszakot produkáltunk, ami gólokban is megmutatkozott. Szinte minden támadásunk után az ellenfél védelme mögé kerülhettünk a szárnyakon. Rengeteg helyzetet dolgoztunk és hagytunk kihasználatlanul. A második játékrészt ott folytattuk ahol, az elsőt abbahagytuk. Négy perc alatt volt négy ziccerünk, majd egy kihagyott büntető és kapufák. A játékunk pedig folyamatosan kezdett ellaposodni. Pozitív, hogy rengeteg súlypont áthelyezéssel és szélső bontásokkal temérdek helyzetet dolgoztunk ki. Nagyobb koncentrációval nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Azt is szeretném megemlíteni, hogy a mai napon hét 2002-s születésű játékos is pályára lépett. Egyénileg Nagy B., Zelles Z., Pap M. és Németh B. teljesítménye dicsérhető."

 

Magabiztos győzelmet aratott a Haladás VSE U-19-es csapata a Sárvár FC ellen pénteken. A zöld-fehérek nagy mezőnyfölényben, látványos játékkal rukkoltak elő.
 
Csapat: HVSE U-19
Időpont: 2018.03.16.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás VSE - Sárvár FC 4-1 (2-0)

Haladás VSE: Pethő M., - Köntés B., (Leidl Á.), Szűcs O., Németh G., Szakasics B., - Péter Á., Perger D., Hertelendi D., - Horváth B., (Németh E.), Horváth K., Bogyai R.
Gólszerzők: Horváth K. (2), Bogyai R. (2)
Jók: Bogyai R., Horváth K.

Márkus Gábor, edző értékelése: "Először is szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, mert szervezetten, nagyon lelkesen játszottak, míg bírták erővel. A mérkőzés elején kerestük a mélyen védekező sárvári védelem ellenszerét, és csak kapufáig és egy ziccerig jutottunk. Majd a 28. percben Bogyai remekül érkezett egy beadásra, ezzel megszerezve a vezetést. Nagy százalékban nálunk volt a labda, de igazán nagy helyzetekig nem jutottunk, így a 44. percig kellett várni az újabb gólra, amikor Horváth Kiki egy kapushibát kihasználva megduplázta az előnyünket. A második félidőben továbbra is nálunk volt sokat a labda, sárváriak egyre jobban fáradtak, ezzel egyre több terület nyílt meg számunkra, így látványos játékkal, sok helyzetig, illetve gólokig jutottunk. Sajnos egy labdavesztésünket kihasználta az ellenfél, ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt. Hajrá Hali!"

 

Hiába kerekedett az ellenfél fölé minden tekintetben, a kapu előtt meghozott rossz döntések miatt csak egy döntetlenre futotta. A zöld-fehér alakulat végig küzdötte a Haladás Sportkomplexumban megvívott mérkőzésen.
 
Csapat: HVSE U-14
Időpont: 2018.03.17.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás-Sümeg 2-2 (0-1)

HVSE U-14: Molnár, (Czöndör), - Kelemen, Berta, Spilenberg, Török, (Gáspár), - Simon,Horváth D., Fekete, - Likerecz, Rapport, Spitzer, (Cser)
Gól: Likerecz, Horváth D.
Jók: Molnár, Fekete
 
 
Petrovics Balázs, edző értékelése: "Ismét egy mérkőzés, ahol minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk. A kapu előtt viszont rendre rossz döntéseket hoztunk. Majd ha edzésen koncentrálunk és fegyelmezettek leszünk, akkor ezek a ziccerek meccsen is be fognak menni. Pozitívum hogy, 0-2-nél sem adtuk fel és mentünk előre. Az egyenlítés után is megvoltak a lehetőségek a győzelemre. Hajrá Hali!"
 
 

U-15 Bajnoki Mérkőzés

Haladás VSE : Sümeg VSE 7:0 (3:0) 

Haladás VSE: Pacsirta- Márovics, Bősze Bence, Baumann (Malomsoki 51’), Bősze Barnabás ( Akl 41’)- Kovács A. (Szalai 41’)- Fodor (Kárász 41’), Tóth, Bódi, Rózsa (Toldi 51’)- Halász 

Gól: Rózsa, Baumann, Halász 2, Márovics 2, Toldi

 

Jók: Rózsa, Baumann, Márovics

Horváth Tibor: "Az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést. Ellenfelünk a védekező zónájában betömörült, az összes mezőnyjátékos a saját kapuja előtt 25-30 méteren belül tartózkodott. A labdabirtoklásunk 90%-os volt, de nem tudtuk feltörni a nagyon passzív ellenfelünket. Két átlövésből aztán sikerült megszerezni a vezetést, majd jöttek a további szépen felépített akció gólok is. Az eredmény a vendégekre nézve hízelgő, 6 alkalommal segített a kapufa a sümegieken. Gratulálok az egész csapatnak! Látszott a fiúkon, hogy élvezik a játékot és igazi csapatmunka volt a győzelem, ez látszik a gólszerzők számában is. Jövő héten bizakodva fogadjuk a bajnokság második helyezett csapatát a ZTE-t , ott kiderül majd hogy hol tart a csapat."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top