Az ötödik győzelmét ünnepelhette Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk, a Lukácsháza otthonából 7-0-s győzelemmel hozták haza a 3 pontot. Szenczi Imre tanítványai remek csapatjátékkal érték el ezt a fölényes sikert, öt játékosunk is eredményes tudott lenni.

Remek formában, zsinórban négy győzelemmel utaztunk a 11. forduló mérkőzésére a Lukácsháza otthonába. Az első félidőben kicsit hullámzó volt a játékunk, de a 28. percben Pap Márton révén sikerült megszereznünk a vezetést (0-1). Alig három perc elteltével aztán egyenlíthetett volna a Lukácsháza, ám a hazaiak a kapufát találták el, mi pedig az ellentámadásból megdupláztuk előnyünket, ismét Pap Márton talált be (0-2). A házigazdákat ez – mint utóbb kiderült – megfogta, ráadásul Ferencz Zoltán révén még a szünet előtt megszereztük a harmadik találatunkat (0-3).

A fordulást követően már teljes egészében a saját játékunkat játszottuk, ráadásul szinte minden támadásunk gólhelyzettel ért fel, nagyon magas hőfokon pörgött a csapat. A jó játék újabb góllal párosult, az 51. percben Nagy Bence vette be a lukácsházi kaput (0-4). A tekintélyes előny tudatában sem lassítottunk, a 61. percben Pap Márton már triplázott, 0-5-re módosítva ezzel az állást. Az utolsó bő tizenöt perc sem telt eseménytelenül: az előző fordulóban négy találatig jutó Iván Gergő is feliratkozott a góllövőlistára (0-6), majd négy minutummal később Perger Dániel állította be a 0-7-es végeredményt. Csapatunk végig kontrollálva a mérkőzést, remek futballal aratott újabb sikert, ezzel a legutóbbi öt fordulóban megszerezhető tizenöt pontból tizenötötöt be is gyűjtött.

A következő játéknapon igazi rangadó vár a mieinkre, ugyanis október 30-án 16 órától a címvédő Sárvár együttesét fogadjuk. Győzelem esetén nem csak újabb három ponttal gazdagodhatunk, de épp a sárváriakat előzhetjük meg, ami pedig egyet jelent azzal, hogy fellépünk a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Az első játékrészben nem a megszokott, végletekig kidolgozott helyzetekből szereztük meg a góljainkat, de az óriási pozitívum, hogy felismertük és értékesíteni is tudtuk ezeket a lehetőségeinket is. Az első félidő eredményes volt, a második látványos! Sorozatban az ötödik mérkőzésünket nyertük meg, jövő héten pedig egy rangadóra készülünk a Sárvár ellen, mindent megteszünk érte, hogy folytassuk a jó sorozatunkat. A tavalyi kupadöntő után azt ígértem, hogy idén már nem lesz akkora különbség a két csapat között, szeretnénk ezt most bizonyítani. Ismét nehéz lenne kiemelnem bárkit is, mert csapatban működött az egyén! Pap Marci hármat rúgott egy óra alatt, a védelem kisebb megingások mellett határozott volt. A középpályásaim rengeteget dolgoztak a játék minden fázisában. Perger Dániel teljesítményét azért kiemelném, az első perctől kezdve látszott, hogy ma nagyon jó meccse lesz. A támadósor játékosai pedig hétről-hétre előzgetik egymást a házi góllövőlistán, ennek is nagyon örülök. Gratulálok a srácaimnak”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 11. FORDULÓ

SCHOTT LUKÁCSHÁZA SE - HALADÁS VSE-ZANATI SE 0-7 (0-3)

Haladás VSE-Zanati SE: Luisser Márk (Kántor György 69') – Buzás László, Varga Csaba, Perger Dániel, Pap Márton (Szakály Benjamin 62’), Ferencz Zoltán (Baumgartner Bálint 66'), Szenczi Bence, Iván Gergő, Péter Ábrahám, Szőts Máté (Machinek Barnabás 56'), Nagy Bence

Edző: Szenczi Imre

SCHOTT LUKÁCSHÁZA SE: Bán Martin – Szentkúti Péter (Dan Gergő 46’), Vörös Bálint (Lévai Márió 66’), Gombás Gergő (Németh Norbert 62’), Takács Dorián (Horváth Ákos 46’), Lengyel Miklós, Németh Csaba, Osztrosits Kristóf, Pungor Patrik, László Levente, Bősze Gábor, Bolfán Balázs, Keresztényi Zénó, Molnár Gábor

Edző: Sántha Szilárd

Gólszerzők: Pap Márton 3 (28’, 31’, 61’), Ferencz Zoltán (39’), Nagy Bence (51’), Iván Gergő (73’), Pergel Dániel (77’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk nagyot küzdött, ám egygólos vereséget szenvedett, így pont nélkül távozott Lukácsházáról.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 11. FORDULÓ

SCHOTT LUKÁCSHÁZA SE - HALADÁS VSE-ZANATI SE 3-2 (2-2)

Gólszerzőnk: Kiss Zoltán (14’, 44’)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top