Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk hazai pályán győzte le 3-0-ra a Répcelak együttesét a bajnokság 10. fordulójában. Szenczi Bence duplázott, Szőts Máté találatával pedig magabiztos győzelemmel zárult az összecsapás.

Nem ígérkezett könnyű feladatnak felnőtt labdarúgóink számára a bajnokság 10. fordulója. A tavalyi bronzérmes Vépet legyőző, a címvédő Sárvár ellen pontot szerző Répcelak érkezett Szombathelyre. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, remek és igazi szemet gyönyörködtető futballal szolgálták ki a fiúk a több mint 100 szurkolót a Kondics-pályán. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a játék minden elemében ellenfelünk fölé tudtunk nőni, a fölény pedig Szenczi Bence révén érett góllá a 23. percben (1-0). Ezt követően is lendületben maradtunk, nem egészen tíz minutummal később újra beköszönt támadónk, ezzel pedig 2-0 volt az állás, amely a szünetig már nem is változott. A fordulás után némileg visszavettünk az iramból, de ennek ellenére is megvoltak a lehetőségeink, mentünk előre a mérkőzés lezárását jelentő találatért. A 85. percben aztán Szőts Máté talált be a répcelaki kapuba, ezzel le is zártuk a párharc sorsát, sorozatban negyedik sikerünknek örülhettünk a lefújás után. Jövő héten idegenbeli mérkőzés vár együttesünkre, a Lukácsháza otthonába látogatunk vasárnap 14 óra 30 perckor.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Sikerült betartanunk a szezon előtt tett ígéretünket: ismét látványos és élvezhető mérkőzést játszottunk, ráadásul zsinórban negyedszer tudtunk győzni. A továbbiakban is arra fogunk törekedni, hogy nem a kudarc elkerülésére, hanem a siker elérésére fogunk fókuszálni, jó úton haladunk! Az egész csapatnak gratulálok, mindenki hozzátette a kimagasló egyéni teljesítményét a mai sikerhez”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – RÉPCELAKI SE-SPORT 36 3-0 (2-0)

Haladás VSE-Zanati SE: Luisser Márk – Buzás László (Machinek Barnabás 88') Nagy Bence, Varga Csaba, Péter Ábrahám (Maráczi István 88') - Perger Dániel (Baumgartner Bálint 88') Szőts Máté (Szakály Benjámin 86') Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Szenczi Bence, Pap Márton

Edző: Szenczi Imre

 

Répcelaki SE-Sport 36: Tóth Jenő – Palkó Bálint, Tóth Dominok, Alex De Paula, Antal Gellért, Verasztó Barnabás, Ódor Gergő, Sipos Bence, Horváth Tamás, Rácz Milán, Havasi József

Edző: Balassa Péter

Gólszerzők: Szenczi Bence 2 (23’, 32’), Szőts Máté (85’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk számára is jól alakult a forduló, 1-0-s győzelmükkel szintén begyűjtötték a három pontot.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – RÉPCELAKI SE-SPORT 36 1-0 (0-0)

Gólszerző: Radványi Gergő (70’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top