A döntetlent hozó első félidő után a második játékrészben bő tíz perc alatt háromszor is betaláltunk, Pap Márton dupláját Nagy Bence találata követte, végül Péter Ábrahám gólja foglalta keretbe a Jánosháza elleni 4-1-es győzelmünket.

Megyei I. osztályú labdarúgóink a Jánosháza VSE együttesét fogadták a bajnokság 8. fordulójában. Három pont előnyünk volt ellenfelünkkel szemben a tabellán, ez tovább növelte a párharc értékét. Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, már az első öt percben adódott két nagyobb lehetőségünk, a vezetést mégis a vendégek tudták megszerezni a 13. percben Nagy Bálint szabadrúgásából (0-1). A folytatásban összességében jól játszottak a mieink, igaz támadásban egy kicsivel nagyobb tempó, illetve védekezésben a területek jobb elosztása, a középpálya kontrollálása hiányzott. A 21. minutumban Pap Márton révén sikerült egyenlítenünk (1-1), és a félidő hátralevő részében is alakítottunk ki komolyabb helyzeteket, de az állás a szünetig már nem változott. A második játékrészben volt egy remek periódusunk, ebben a bő tíz percben pedig el is döntöttük a három pont sorsát: az 59. percben Pap Márton szerezte meg második találatát, majd Nagy Bence köszönt be, a 4-1-es végeredményt pedig Péter Ábrahám állította be már a 69. percben. A Kőszeg elleni győzelem után ezúttal is sikerült begyűjteni a három pontot, a hétvégén pedig a másik újonc, a Táplán SE vendégeként folytatjuk a pontvadászatot.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Nem játszottunk jól, de szerencsére ma ez is elég volt a győzelemhez. Sokkal nagyobb nyomást kell helyeznünk ellenfelünkre, illetve az egészséges agresszivitásban is fejlődnünk kell. Nagyon örülök, hogy Pap Marcinál újra jöttek a gólok, Buzás Laci és Péter Ábris teljesítményét is kiemelném, de az egész csapat kellett ehhez a győzelemhez is”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 8. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – JÁNOSHÁZA VSE 4-1 (1-1)

Haladás VSE: Luisser Márk – Buzás László, Nagy Bence, Varga Csaba, Péter Ábrahám – Perger Dániel (Maráczi István 62’), Szőts Máté (Szakály Benjámin 78’), Ferencz Zoltán – Iván Gergő (Baumgartner Bálint 72’), Szenczi Bence, Pap Márton

Edző: Szenczi Imre

Jánosháza VSE: Pethő Martin – Bognár Adrián (Benkő Bence 72’) , Péter Márk, Kiss Ádám, Niksz Tamás (Szabó Tibor 66’) , Laczi Balázs, Büki Martin, Nagy Bálint, Balázsi Krisztián, Székács Olivér (Sztojka Olivér 83’) , Szabó Levente

Edző: Vágusz Arnold

Gólszerzők: Pap Márton 2 (21’, 58’), Nagy Bence (60’), Péter Ábrahám (69’), ill. Nagy Bálint (13’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk számára sajnos nem sikerült ilyen jól a találkozó, 8-1-es vereséget szenvedtek a Jánosháza ellen.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 8. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE U-19 – JÁNOSHÁZA VSE U-19 8-1 (0-1)

Gólszerző: Babócsi Balázs (78’)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top