A döntetlent hozó első félidő után a második játékrészben bő tíz perc alatt háromszor is betaláltunk, Pap Márton dupláját Nagy Bence találata követte, végül Péter Ábrahám gólja foglalta keretbe a Jánosháza elleni 4-1-es győzelmünket.

Megyei I. osztályú labdarúgóink a Jánosháza VSE együttesét fogadták a bajnokság 8. fordulójában. Három pont előnyünk volt ellenfelünkkel szemben a tabellán, ez tovább növelte a párharc értékét. Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, már az első öt percben adódott két nagyobb lehetőségünk, a vezetést mégis a vendégek tudták megszerezni a 13. percben Nagy Bálint szabadrúgásából (0-1). A folytatásban összességében jól játszottak a mieink, igaz támadásban egy kicsivel nagyobb tempó, illetve védekezésben a területek jobb elosztása, a középpálya kontrollálása hiányzott. A 21. minutumban Pap Márton révén sikerült egyenlítenünk (1-1), és a félidő hátralevő részében is alakítottunk ki komolyabb helyzeteket, de az állás a szünetig már nem változott. A második játékrészben volt egy remek periódusunk, ebben a bő tíz percben pedig el is döntöttük a három pont sorsát: az 59. percben Pap Márton szerezte meg második találatát, majd Nagy Bence köszönt be, a 4-1-es végeredményt pedig Péter Ábrahám állította be már a 69. percben. A Kőszeg elleni győzelem után ezúttal is sikerült begyűjteni a három pontot, a hétvégén pedig a másik újonc, a Táplán SE vendégeként folytatjuk a pontvadászatot.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Nem játszottunk jól, de szerencsére ma ez is elég volt a győzelemhez. Sokkal nagyobb nyomást kell helyeznünk ellenfelünkre, illetve az egészséges agresszivitásban is fejlődnünk kell. Nagyon örülök, hogy Pap Marcinál újra jöttek a gólok, Buzás Laci és Péter Ábris teljesítményét is kiemelném, de az egész csapat kellett ehhez a győzelemhez is”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 8. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – JÁNOSHÁZA VSE 4-1 (1-1)

Haladás VSE: Luisser Márk – Buzás László, Nagy Bence, Varga Csaba, Péter Ábrahám – Perger Dániel (Maráczi István 62’), Szőts Máté (Szakály Benjámin 78’), Ferencz Zoltán – Iván Gergő (Baumgartner Bálint 72’), Szenczi Bence, Pap Márton

Edző: Szenczi Imre

Jánosháza VSE: Pethő Martin – Bognár Adrián (Benkő Bence 72’) , Péter Márk, Kiss Ádám, Niksz Tamás (Szabó Tibor 66’) , Laczi Balázs, Büki Martin, Nagy Bálint, Balázsi Krisztián, Székács Olivér (Sztojka Olivér 83’) , Szabó Levente

Edző: Vágusz Arnold

Gólszerzők: Pap Márton 2 (21’, 58’), Nagy Bence (60’), Péter Ábrahám (69’), ill. Nagy Bálint (13’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk számára sajnos nem sikerült ilyen jól a találkozó, 8-1-es vereséget szenvedtek a Jánosháza ellen.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 8. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE U-19 – JÁNOSHÁZA VSE U-19 8-1 (0-1)

Gólszerző: Babócsi Balázs (78’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top