Megyei I. osztályú labdarúgóink egygólos győzelmet arattak a Kőszegi Lóránt FC otthonában. Szenczi Bence hajrában szerzett találatával hoztuk haza a három pontot. 

A találkozó elejétől egy jól szervezetten védekező, abból kontrákkal támadni próbáló ellenféllel néztünk farkasszemet, de a mieink a saját játékukra koncentráltak és így sikerült is mezőnyfölényt kialakítani az első játékrészben. Ennek ellenére komoly gólszerzési lehetőségekig nem sikerült eljutnunk – ez főként annak volt köszönhető, hogy nem igazán szélesítettük ki a játékunk -, főként távoli lövésekből próbáltunk veszélyeztetni. A második félidőben már támadóbb szellemben játszott a Kőszeg is, kétszer gólveszélyes helyzetbe is kerültünk, de Luisser Márk bravúrosan őrizte hálónkat. Végül tíz perccel a találkozó vége előtt beért a csapatmunka, és egy tetszetős támadásból Szenczi Bence megszerezte együttesünknek a vezetést (0-1). Az eredmény már nem is változott a lefújásig, győzelmet ünnepelhettünk egy remek játékerőt képviselő csapat otthonában.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Egy rendkívül kiélezett mérkőzést sikerült megnyernünk, talán most visszaadott a sors valamit abból, amit az elmúlt egy-két mérkőzésen elvett tőlünk. Gratulálok ellenfelünknek, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban! A csapatomat is dicséret illeti, nagyon jó volt látni egy ilyen kapusteljesítményt Luisser Márktól, és bízom benne, hogy az ilyen mérkőzések elhitetik vele, hogy a felnőttek között is megállja a helyét. Mezőnyben Szenczi Bence, Ferencz Zoltán, valamint Szőts Máté teljesítményét emelném ki, de szeretném kihangsúlyozni, hogy csapatként értük el ezt a sikert, büszke vagyok a srácokra!”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY, 7. FORDULÓ

KŐSZEGI LÓRÁNT FC – HALADÁS VSE-ZANATI SE 0-1 (0-0)

Kőszeg: Rákhely Martin – Lintner Dénes (Csuka Levente 82’), Kovács Dominik, Fehér András, Csák Dominik (Riegler Péter 76’), Prán Adrián, Réti Milán (Molnár Csaba 82’), Németh András, Kiss Bence, Fehér Dániel, Németh Márk

Edző: Őri Gábor

Haladás VSE-Zanati SE: Luisser Márk – Buzás László, Nagy Bence, Machinek Barnabás, Péter Ábrahám – Perger Dániel (Szakály Benjámin 68’), Szőts Máté, Ferencz Zoltán - Iván Gergő (Varga Csaba 87’), Szenczi Bence (Maráczi István 89’), Pap Márton (Németh Gábor 81’)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerző: Ferencz Zoltán (80’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk is sikernek örülhetett, ugyanis 5-2-es győzelemmel sikerült megtörniük a kőszegiek veretlenségét.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19, 7. FORDULÓ

KŐSZEGI LÓRÁNT FC – HALADÁS VSE-ZANATI SE 2-5 (0-3)

Gólszerzőink: Simon Levente (13’), Takács Dániel 2 (39’, 43’), Tóth Dominik (65’), Fekete Kornél (80’)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top