Megyei I. osztályú labdarúgóink a pontvadászat 5. fordulójában 1-0-s győzelmet arattak az Egyházasrádóc vendégeként. Szenczi Imre tanítványai a játék minden elemében ellenfelük fölé kerekedtek, Ferencz Zoltán harmadik találatát szerezte az idényben.

Az elmúlt fordulóban nagy csatában szenvedett vereséget csapatunk a Celldömölk ellen, ezúttal viszont már Egyházasrádócon volt lehetőség a javításra. A vendégeknél több olyan játékos is szerepelt, aki korábbi csapata ellen lépett pályára. A mieink már az első perctől kezdve igyekeztek tudatosítani ellenfelükben, hogy csak a három pont elfogadható számukra, ennek szellemében pedig odaszegezték az egyházasrádóciakat a kapujuk elé, és sorra dolgozták ki a helyzeteket. A jég végül a 42. percben tört meg, amikor egy beadást követően Ferencz Zoltán juttatta előnyhöz csapatunkat, amely így 1-0-ás vezetéssel mehetett a szünetre. A fordulás után is egyértelműen a mi akaratunk érvényesült, helyzeteket alakítottunk ki, azonban ezeket nem sikerült gólra váltani. A hazaiak főként felívelésekkel, indításokkal próbáltak veszélyt kelteni védelmünkben, ezeket azonban könnyen le tudtuk kapcsolni. A hajrában ugyan a kapufa mentett meg minket, összességében azonban megérdemelten gazdagodtunk három ponttal.

"A teljesen defenzíven, futballozni nem akaró Egyházasrádóc ellen magabiztos és sima győzelmet arattunk. A mérkőzésen szinte csak a hazai térfélen folyt a játék, a hazai csapat csak előre vágott labdákból próbált eredményt elérni, de a kapuig sem jutottak. Az első félidőben egy szép akció végén megszereztük a vezetést. A fordulás után sokszor pontot tehettünk volna a találkozóra, de a fiúk nem koncentráltak eléggé. Összességében papírforma győzelem született, és készülünk a hétvégi, Király elleni szombathelyi rangadóra" - mondta Somfalvi Csaba, szakosztályvezető

Szenczi Imre, vezetőedző: „Már az első félidőben vezethettünk volna legalább két góllal. A második játékrészben pedig egy nagyarányú győzelmet szalasztottunk el, ami majdnem megbosszulta magát. A középpályás sorunk rengeteget dolgozott és diktálta a tempót. Védelmünk könnyen hatástalanította ellenfelünk hosszú játékra hagyatkozó próbálkozásait. A támadóink nem koncentráltak eléggé, sok helyzetet hibáztak. A három pontért utaztunk, és véleményem szerint azt meg is érdemeltük!”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY, 5. FORDULÓ

EGYHÁZASRÁDÓCI SE – HALADÁS VSE-ZANATI SE 1-0 (1-0)

Haladás VSE: Luisser Márk – Buzás László (Nagy Bence 68') Machinek Barnabás, Varga Csaba, Péter Ábrahám, (Maráczi István 86') – Perger Dániel, Szőts Máté, Ferencz Zoltán - Iván Gergő (Németh Ede 79') Pap Márton (Németh Gábor 73') Szenczi Bence

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerző: Ferencz Zoltán (42’)

 

U19-es ifjúsági csapatunk gólgazdag mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 5. FORDULÓ

EGYHÁZASRÁDÓCI SE – HALADÁS VSE-ZANATI SE 3-3

Gólszerzők: Varga Iván 2 (17’,37’), Hosszu András (80’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top