Felnőtt labdarúgóinkat mozgalmas mérkőzésen tudta 2-3-ra legyőzni a CVSE-Vulkánfürdő csapata. A találkozó mindkét Haladás-gólját Szenczi Bence szerezte.

A komoly játékerőt képviselő Celldömölk együttesét fogadtuk szombaton a Vas Megyei I. osztály 4. fordulójában. Vendégeink két győzelemmel indították a bajnokságot, és bár az előző fordulóban vereséget szenvedtek a bajnoki címvédő Sárvártól, szereplésük jól mutatja, hogy remek formában vannak. A mieink Bük elleni fájó vereség után szeretettek volna visszatérni a győzelmi ösvényre, ennek megfelelően kiválóan kezdtük a találkozót, és a 16. percben egy remekbe szabott találattal Szenczi Bence révén a vezetést is megszereztük (1-0). Erre sajnos túl korán jött a celliek válasza, ráadásul a szünet előtt már ők voltak előnyben. A fordulás után csapatunk úgy ment ki a pályára, hogy mindenképpen meg szeretné fordítani a találkozót, ennek szellemében pedig egy agilis, agresszív játékkal rukkolt elő. A forgatókönyv hasonló volt, mint az első játékrészben: tizenöt perc elteltével ismét Szenczi Bence talált be, az eredményjelzőn pedig 2-2 állt. A mieink nem lassítottak, folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek kapuját, viszont két ordító helyzetet is kihagytak. Ezt követően sajnos érvényesült a futball törvényszerűsége: mi elhibáztuk, ellenfelünk pedig értékesítette egy kontra után, ezzel pedig 3-2-re megnyerték a találkozót, és vitték haza a három pontot.

Szenczi Imre, vezetőedző: Ahhoz képest, hogy két hete betegségek, valamint sérülések tizedelik a csapatot - kedden még csak hatan tudtunk edzni -, ma olyan mérkőzést játszottunk, ami megyei szinten ritka. Természetesen ehhez kellett egy Celldömölk is, jó iramú, színvonalas találkozó volt. A második játékrészben olyan fölényben futballoztunk, hogy a játék képéhez döntetlen eredmény illett volna, de sajnos két ziccert is kihagytunk. Büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen állapotban is tartották magukat ahhoz, amit megígértünk. Nézhető, élvezhető mérkőzéseket akarunk játszani, ez pedig az volt! Gratulálok minden játékosomnak, és természetesen az ellenfélnek is!”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY. 4. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE - CVSE-VULKÁNFÜRDŐ 2-3 (1-2)

Haladás VSE-Zanati SE: Kántor György - Németh Ede (Buzás László 46') Machinek Barnabás, Varga Csaba, Péter Ábrahám – Perger Dániel, Szőts Máté, Ferencz Zoltán (Németh Gábor 77') – Iván Gergő, Pap Márton, Szenczi Bence

Edző: Szenczi Imre

CVSE-Vulkánfürdő: Osvald Márkó – Enyingi Márk, Szabó Roland, Marsai Máté, Gorácz Máté – Keszei Tamás, Kovács Zalán, Gábor Szabolcs – Galovich Máté, Keszei Roland, Kovács Adrián

Edző: Kovács Balázs

Gólszerzők: Szenczi Bence 2 (16’, 60’), ill. Enyingi Márk (19’), Szabó Roland (36’), Gorácz Máté (77’)

U19-es ifjúsági csapatunk számára sem alakult jól a forduló, a mieink 7-0-ás vereséget szenvedtek.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 4. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – CVSE-VULKÁNFÜRDŐ 0-7 (0-3)

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top