Megyei I. osztályú labdarúgóink számára nem alakult jól augusztus utolsó hete. A mieink a Csepreg ellen búcsúzni kényszerültek a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupától, ugyanis a 2-2-es döntetlen a versenykiírás értelmében alacsonyabb osztályú ellenfelünk számára jelentett továbbjutást. Szombaton a Megyei I. osztályú bajnokságban a komoly játékerőt képviselő Bük együttesétől szenvedtünk 2-1-es vereséget.

Mozgalmas napokon van túl felnőtt labdarúgócsapatunk, Szenczi Imre együttesére ugyanis két mérkőzés is várt négy nap leforgása alatt. Ráadásul hét játékosunk betegséggel, illetve sérüléssel küszködött, a hétvégi bajnokira közülük csak hárman tudták vállalni a játékot.

Augusztus 25-én, szerdán a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 2. fordulójára került sor, ahol a mieink a tavaly még az I. osztályban szereplő Csepreg együtteséhez látogattak. Jól indult számunkra a találkozó, egy perc sem telt el, amikor Szőts Máté révén már nálunk volt az előny (0-1). A remek kezdés után viszont alábbhagyott a koncentráció, sok volt a pontatlanság a játékunkban. Ennek eredményeképp egyenlíteni tudtak a hazaiak, így 1-1-es állással vonultak pihenőre a csapatok. A fordulás után nagy erőket mozgósítottunk a győzelemért, a 63. percben sikerült is újból megszerezni a vezetést Németh Gábor találatával, ezt követően viszont ismét a csepregiek találtak be (2-2). A lefújásig már nem esett több gól, a 2-2-es döntetlen pedig azt jelentette, hogy csapatunk búcsúzni kényszerült a sorozat további küzdelmeitől.

A kupabúcsút követően nem sok idő volt „nyalogatni a sebeket”, szombaton ugyanis már a Bük elleni bajnoki összecsapás következett a Megyei I. osztály harmadik fordulójában. A hektikus, sok párharcot hozó mérkőzés első félidejében a hazaiak előtt adódtak komolyabb lehetőségek, a játékrész utolsó percében pedig be is találtak, így ők mehettek előnnyel a szünetre (1-0). A folytatásban ráadásul egy felesleges szabálytalanság után büntetőhöz jutott a Bük, kapusunknak pedig még csak szerencséje sem volt, hárítani tudta a próbálkozást, de a kipattanót már nem (2-0). Ezután már hiába mentünk előre és küzdöttünk becsülettel, meglehetősen akadozott a gépezet, a szépítés Péter Ábrahám révén pedig már későn érkezett, így vereséggel ért véget számunkra a találkozó (2-1).

Szenczi Imre, vezetőedző: „Ez nem a mi hetünk volt. Nem szeretek kifogásokat keresni, az viszont tény, hogy a csapatból heten vagy betegséggel, vagy sérüléssel küszködtek, közülük hárman tudták vállalni a játékot, de korántsem voltak százszázalékos állapotban. Ami pozitívum, hogy a szombati bajnoki mérkőzésen mentálisan jobban néztünk ki, mint a hétközi fellépésünkön, de a játék hiányzott. Csak Machinek Barnabás és Szőts Máté teljesítményét tudom kiemelni. Ennek ellenére nem túlzás azt állítani, hogy kisebb gödörbe kerültünk, a feladat pedig adott, a következő, Celldömölk elleni mérkőzésen javítanunk kell”

 

HALMOSI ZOLTÁN VAS MEGYEI KUPA, 2. FORDULÓ

Csepregi Sport Egyesület – Haladás VSE-Zanati SE 2-2 (1-1)

Csepregi Sport Egyesület: Farkas Bálint – Kótai József, Steiner Márk, Tájmel Márk, Nika Márton (Tóth András 92’) - Takács Kevin (Lukács József 67’) , Pócza Andás, Nika Benedek - Nagy Dániel (Steiner Christipher 55’) , Simon Krisztián, Németh Olivér (Baranyai András 82.)

Edző: Steiner Zsolt

Haladás VSE-Zanat SE: Luisser Márk (Kántor György 46’) – Nagy Bence (Simon Levente 55’), Machinek Barnabás, Varga Csaba – Buzás László (Kiss Zoltán 55’), Szőts Máté, Ferencz Zoltán, Németh Ede (Baumgartner Bálint 67’) – Iván Gergő, Pap Márton (Németh Gábor 34’), Szenczi Bence

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Pócza András 2 (9’, 78’), ill. Szőts Máté 1’, Németh Gábor 63’

 

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY, 3. FORDULÓ

Büki TK – Haladás VSE-Zanati SE (1-0)

Büki TK: Kamondi Péter – Németh Tibor, Czirók Dávid (Kovács Zoltán 73’) , Orbán Dániel (Horváth Ádám 84’) , Resch Dominik (Tóth Bence 89’)  – Csonka Roland, Schimmer Zoltán, Komálovics Ádám (Tóth Krisztián 85’)  – Németh Zoltán, Németh Gergő, Tar Krisztián (Wágner Dávid 78’)

Edző: Marton Róbert

Haladás VSE-Zanat SE: Kántor György – Nagy Bence, Machinek Barnabás, Varga Csaba (Baumgartner Bálint 80’) – Szőts Máté, Perger Dániel (Németh Ede 46’), Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Péter Ábrahám, Szenczi Bence, Németh Gábor (Simon Levente 60’)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Czirók Dávid 2 (44’, 61’), ill. Péter Ábrahám 90’

Kiállítva: Schimmer Zoltán 82’ (Büki TK)

 

Megyei I. osztályú U19-es csapatunk 1-1-es döntetlent játszott.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U19, 3. FORDULÓ

Büki TK U19 – Haladás VSE-Zanat SE U19 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Horváth Kristóf 72’, ill. Babócsi Balázs 63.

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top