Az ünnepek közeledtével a Haladás VSE 12 élsportolóját kérdeztük arról, hogy miként tölti a karácsonyt és mi kerül az ünnepi asztalra. Következzék hát az első rész!

Dróth Zoltán futsaljátékos: - Itt leszünk Szombathelyen az ünnepek alatt és a nagymamák, nagypapák látogatnak majd meg bennünket. Szeretjük a hagyományokat, így halas, húsos ételek kerülnek majd az asztalra, de természetesen a töltött káposzta sem hiányozhat majd.

 

Molnár József íjász: - Idén szűkebb körben karácsonyozunk majd. Az biztos, hogy halászlé szerepel a menüben. A párom egy újfajta töltött húst is ígért, ami biztosan nagyon fonom lesz majd. És persze a sütemények sem maradhatnak el.

 

Vacsi Evelin röplabdázó: - A karácsonyt a szüleimmel és a párommal töltöm, de megpróbálok minél több rokonnal, baráttal is találkozni. Az ünnepek alatt sokféle ételt készítünk. A standard az a kacsa, káposztával és krumplipürével. De mindig készül kocsonya, töltött káposzta, halászlé és többféle apró-, és krémes sütemény is. Anyukám mindig kitesz magáért.

 

Boros Viktória, súlyemelő: - Mi is szűk családi körben ünnepelünk. Édesanyám készíti a finomságokat. Általában hal, halászlé, húsételek krumplisalátával, valamint bejgli a menü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top