Egyesületünk elnökségi tagját, egyben ezüstérmes súlyemelő olimpikon szakosztályvezetőnket, Márkus Erzsébetet Vas megyei Prima-díjjal tüntette ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatásával alapította 2003-ban. A díj sikere a vállalkozói szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára, így 2005-től a Prima Primissima területi Prima-díjakkal egészült ki.

Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. 2015-től pedig ifjúsági elismeréssekkel is kibővítették a kitüntetést. A megyei Prima-díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének. Az évenként odaítélt megyei Prima-díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

A kategóriák legjobbjait 2021-ben is a VOSZ Vas Megyei elnöksége jelölte meg, közülük titkos szavazással döntöttek a legjobb háromról. Az idei három Vas megyei Prima-díjazott: Márkus Erzsébet, Földesiné Németh Csilla és Trifusz Péter lett.

Ezúton is gratulálunk Márkus Erzsébetnek, akinek sportpályafutása és egyesületünkért 18 éve folytatott áldozatos munkája példaértékű közösségünkben.

A Weöres Sándor Színházban rendezett díjátadó gáláról bővebben a VAOL oldalán található beszámoló.

Fotó: Giczi Sándor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top