Egyesületünk elnökségi tagját, egyben ezüstérmes súlyemelő olimpikon szakosztályvezetőnket, Márkus Erzsébetet Vas megyei Prima-díjjal tüntette ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatásával alapította 2003-ban. A díj sikere a vállalkozói szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára, így 2005-től a Prima Primissima területi Prima-díjakkal egészült ki.

Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. 2015-től pedig ifjúsági elismeréssekkel is kibővítették a kitüntetést. A megyei Prima-díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének. Az évenként odaítélt megyei Prima-díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

A kategóriák legjobbjait 2021-ben is a VOSZ Vas Megyei elnöksége jelölte meg, közülük titkos szavazással döntöttek a legjobb háromról. Az idei három Vas megyei Prima-díjazott: Márkus Erzsébet, Földesiné Németh Csilla és Trifusz Péter lett.

Ezúton is gratulálunk Márkus Erzsébetnek, akinek sportpályafutása és egyesületünkért 18 éve folytatott áldozatos munkája példaértékű közösségünkben.

A Weöres Sándor Színházban rendezett díjátadó gáláról bővebben a VAOL oldalán található beszámoló.

Fotó: Giczi Sándor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top