FTC Futsal U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17 5:9

FTC Futsal U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20 7:4

A hétvégén a Ferencváros csapatához látogatott a bajnokság soron következő fordulójában a Haladás U17-es és U20-as csapata. Az eredmények felemásra sikerültek. Sajnos csak egyik csapatunk tért haza győzelemmel. Az U17-esek nagyon jó kontrajátékkal, sok gólt szerezve, megérdemelten nyertek. Az U20-as fiatalok vereséget szenvedtek. Az első félidőben nagyon elhúzott az ellenfél és a második játékrészbeli jó futsal csak az eredmény kozmetikázására volt már elég. 

Megyei NB III-as futsal rangadó

Swietelsky-Haladás VSE II - Kőszeg FC 10:3

A Haladás NB3 futsal csapata megyei rangadón a jó erőkből álló és a bajnokságban egyre jobb formát mutató Kőszeg futsal csapatát fogadta. A sors szeszélye folytán utánpótlás mérkőzéseink és az NB3-as találkozó egy időpontra lett kiírva, ezért kisebb létszám alkotta most csapatunkat. Csapatunk a Haladás U19-es csapatából futsalozni elkezdő fiatalok mellett, az U20-ban eltiltását töltő Gyimesi Somával és a rutinos Németh Péterrel egészült ki. Valamint az NB1 edzője, Turzó József irányította fiatal csapatunkat. A kisebb létszám ellenére, fiataljaink, Németh Péter vezetésével végig stabilan védekezve, gyors kontrákat és tetszetős támadó játékot bemutatva magabiztos megérdemelt győzelmet aratott. Csapatunk győzelme egy percig sem forgott veszélyben és teljesen megérdemelt volt, a több mint 200 kilátogató néző előtt, akik végig biztatva, újra nagyon jó hangulatot teremtettek a megyei rangadón.

U13-as fiataljaink jól futsaloztak Ausztriában

U13-as korosztályunkból a fiatalok, 2006-ban születettek meghívásos tornán vettek részt Ausztriában,  Leobenben! Jól futsalozva a 4. helyet szerezték meg.

Meghívásos futsal tornán vettek részt Ausztriában,  Leobenben az U13-as korosztályunkból a fiatalok, a 2006-ban születettek. A 10 csapatos tornán a saját csoportjukban remekeltek a Haladás növendékei. 3 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyerték a csoportot, majd a Sturm Graz csapatával találkoztak az elődöntőben!  Sajnos, szoros meccsen kikaptak a fiúk, és a 3. helyért játszhattak. Ott is kemény csata volt, és kár a 2:1-es vereségért, de így a 4. helyen végzett a Haladás!  Gratulálunk a fiataloknak, mert egész nap jól futsaloztak, keményen küzdöttek!

Haladás - SV Gösting 1:0

Haladás - DFC Leoben 3:0

Haladás - FC Trofaiach 2:0

Haladás - JSV Ries-Kainbach 0:0

Elődöntő:

Haladás - Sturm Graz 1:3

3. helyért:

Haladás - JSV Ries-Kainbach 1:2

 Felnőtt csapat:

Válogatottak Szombathelyről

Hajmási Milán a felnőtt futsal válogatottba kapott meghívást, Sipos Gergő az U21-es korosztályos válogatottba!

 

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsal tornájának. A férfi A és férfi U21-es válogatottaknak kiírt viadalt január 22. és 24. között rendezik meg a debreceni Főnix Csarnokban. A visegrádiak futsal tornáját 2003 óta rendezik meg a magyar, a lengyel, a cseh és a szlovák futsalválogatott részvételével, az idei lesz a viadal tizenötödik felvonása. Most a fiataloknál és a felnőtteknél is szoríthatunk szombathelyi játékosért! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top