Futsal NBIII - Mintegy kétszáz néző előtt került sor az NB3 rangadójára . Mindkét csapatot nagyon lelkes és sportszerű szurkolók biztatták az egész mérkőzés során. A mérkőzést a Kanizsai csapat kezdte jobban hamar három gólos előnyre tett szert. Mintha még a hazai csapat bent maradt volna az öltözőben. De aztán sikerült a hálóba találni és egy csapásra megváltozott a játék képe. A fiúk nyolc perc alatt megfordították a mérkőzést, szinte felrobbant a csarnok, olyan hangulatot teremtett a hazai szurkolótábor. A szünet előtt azonban ismét villant Nagy Gergő a zalaiaktól és egalizálta az eredményt. Vastaps kisértével vonultak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben sem hagyott alább az iram és a színvonal. Rögtön az első percben gólt kaptunk, de ismét sikerült egalizálni Mód Bendi révén és aztán Szakasics  Balázs a vezetést is megszerezte. Sajnos azonban a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel és ismét megfordították a találkozót. A hátralévő időben már nem sikerült kapuba találni és így a vendégcsapat vihette haza a három pontot. De mindenképpen meg kell említeni, hogy egy nagyon magas színvonalú és jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, fiatal játékosainknak az ilyen mérkőzés egyértelműen a fejlődésüket szolgálja.

Ki kell még emelni a két szurkolótábort mert fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba és mindezt sportszerűen tették.

Haladás VSE- Nagykanizsai Futsal Club 6-7 (4-4)

Haladás Sportkomplexum: 200 néző

Játékvezetők: Tóth Róbert, Bíró Ottó, Fodor Máté

Haladás VSE:

Gyimesi Máté-Németh Zoltán-Németh Gábor-Németh Gergő-Péter Ábrahám

Csere: Homlok Levente, Tóth Máté, Gyenese Ádám, Mód Bendegúz, Szakasics Balázs, Kossuth Kornél, Köntés Balázs

Edző: Sziffer András

Nagykanizsa:

Szőke Richárd -Béli Ádám-Nagy Gergő-Szőke Ádám -Nagy Tamás

Csere: Szakmeiszter Ádám, Rácz Szabolcs, Török Milán, Schuller Ferenc, Budai Lajos, Szakmeiszter János

Piros lap: Budai Lajos

Gól: Nagy G., Szakmeiszter J., Nagy G., Németh Z. ,Németh Z., Péter Á.,Péter Á., Nagy G., Nagy G., Mód B., Szakasics B., Szőke Á.,Nagy G.

 

Jók: Péter Ábrahám, Gyimesi Máté, Tóth Máté, Homlok Levente, Gyenese Ádám Illetve Nagy Gergő, Szőke Ádám, Török Milán

Sziffer András:

 

Csak gratulálni tudok mindkét csapatnak, rendkívül jó mérkőzést játszottunk. Azt csak sajnálni tudom, hogy nem szereztünk pontot vagy pontokat ezt a rutintalanság számlájára írhatjuk. Dicséret illeti minden játékosomat kiemelkedően teljesítettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top