Az NB III-as futsal bajnokság 4. fordulójában esélyeshez méltóan játszott a Haladás csapata. Már az első perctől látszott, hogy a szombathelyiek magukhoz ragadták a kezdeményezést és esélyt sem adtak a házigazdának. Sorra dolgozták ki a játékosok a helyzeteket, és szebbnél szebb gólokat szerezve nyerték meg nagyon-nagy arányban a mérkőzést. A biztos vezetés tudatában sem lankadtak a fiatalok, próbálták kiadni magukból a maximumot. Gratulálunk nekik a győzelemhez!

Győrladamér KSE – Swietelsky-Haladás VSE II  4 – 24

Sziffer András értékelése:

„Nagyon tetszett a játékosok hozzáállása a játékhoz, a biztos vezetés tudatában sem álltak le a gólgyártással, nem próbáltak takarékoskodni az erejükkel, végig nyomás alatt tartották a hazaiakat, akik nem találták a lendületes, agresszív, kombinatív játék ellenszerét. Gratulálok a csapatnak az eredményes és jó játékhoz!”

Csapat összeállítása: Homlok Levente, Hegyesi Zsolt, Mód Bendegúz, Gyenese Ádám, Tórh Máté, Papp Krisztián, Németh Gergő, Szakasics Balázs, Németh Zoltán, Németh Gábor

Gólszerzők:

·         Mód Bendegúz 5

·         Németh Zoltán 5

·         Szakasics Balázs 5

·         Gyenese Ádám 2

·         Tóth Máté 2

·         Németh Gergő 2

·         Németh Gábor 2 

·         Hegyesi Zsolt 1

 

Újabb sikerek a szombathelyi futsal UP-ban

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Bőny U17   2-1

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Bőny U20   6-2

Hazai pályán, végre az Új Haladás Sportkomplexumban játszhatta bajnoki mérkőzését a két legnagyobb korosztályunk. A Bőny volt a vendég együttes a Hali munkacsarnokában. A fiúk meg is tettek mindent, hogy az új környezetben kiszolgálják a hazai közönséget, és sikerrel avassák fel az új csarnokot. Mind a két korosztályunk begyűjtötte a 3 pontot és így a Haladás csarnok első két futsalmeccsén zöld-fehér siker született! Gratulálunk a fiataljainknak!

 

U17

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Bőny U17   2-1

Sziffer András értékelése:

„A végig védekezésre berendezkedő vendégek ellen nem voltunk elég meggyőzőek, körülményesen, lassan, és pontatlanul játszottunk, ráadásul több nagy helyzetet elpuskáztunk, aminek a következménye a szoros eredmény. A mérkőzés megmutatta a hiányosságainkat, mi az, amiben fejlődnünk kell ahhoz, hogy az ilyen zárt védekezés ellen is hatékonyak lehessünk. A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemeltük a győzelmet, még ha ehhez a végén egy kis szerencse is kellett.  Gratulálok a fiuknak az újabb győzelemhez!”

Gólszerzők:

·         Bartha Dávid 1

·         Gerencsér Antal 1

 

U20

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Bőny U20   6-2

Vidák Balázs értékelése:

„Nem játszottunk jól, főleg az első félidőben voltak problémáink. A szünetben viszont rendeztük a sorokat és a második játékrészben sikerült megnyerni a meccset, amihez gratulálok a srácoknak!”

Gólszerzők:

·         Sipos Gergő 2

·         Tóth Máté 2

·         Kendik Dominik

·         Gyimesi Soma

 

Megkezdte az idei évben a futsal tornákat az U15-ös korosztályunk

A fiatal, U15-ös csapatunk első tornáját játszotta az idei szezonban. 3 mérkőzést játszott Veszprémben a korosztályunk. A 3 találkozóból 2 vereséggel és 1 győzelemmel végződött a szombathelyieknek. A gyerekeken végig látszott az akarás a küzdés, örültek, hogy végre idén is megkezdődött a futsal torna szezon. Jövő héten folytatás, mert megkezdődik a Vas megyei futsal bajnokság is és ott kell újra helytállniuk. 

Haladás - VFC USE "B" 4:1

Haladás - Szilágyi DSE 0:2

 

Haladás - VFC USE "A" 1:9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top