Hosszú hétfő vár a szombathelyi fiúkra. Több csapatunk is pályára lép 27-én. Bízunk a sikeres szereplésben, és abban, hogy a zöld-fehérek ismért eredményesen kezdik meg a hét a elejét. Várjunk minden kedves szurkolónkat hétfő este az Arénába, szurkoljunk együtt. Hajrá Haladás! 

Swietelsky-Haladás VSE – Debreceni Egyetemi AC

Swietelsky-Haladás VSE II. – Baráti Futsal CSE

Hétfőn az Aréna Savaria két futsal meccsnek ad otthont. Először az NB I-es csapatunk játszik az újonc debreceniek ellen. Majd a mérkőzés után az NB III-as fiataljaink lépnek pályára a Győrújbarát csapata ellen. Szurkoljunk a Haladásnak, hogy kettős győzelemmel ünnepelhessék az estét. 

A debreceni együttes jelenleg a 8. helyen áll a tabellán, míg mi a 4. helyet foglaljuk el. Sajnos előző mérkőzésen kikaptunk, így mindenképp szépítenünk kell hazai pályán. A papírforma a mi győzelmünket jósolja, de nem szabad alábecsülni a fiatal csapat lendületét. Kemény és nehéz találkozóra számítunk. Várjuk az izgalmas mérkőzést. 

A NB1-s rangadó után az fiatal NB3-s csapatunk lép a pályára a Győrújbarát csapata ellen. Eddig 1 győzelem és 1 vereség a mérlegük. Az ellenfelünk jelenleg a bajnoság első helyén állnak, és minden összecsapásukat győzelemmel zárták. Izgalmas, pörgős találkozóra számíthatnak a kilátogató szurkolók! Biztassuk a fiatalokat együtt a helyszínen.

November 27. – Szombathely, Aréna Savaria

18:15 – NB I-es bajnoki mérkőzés

20:15 – NB III-as bajnoki mérkőzés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top