A hétvégén hazai pályán fogadta a veszprémi csapatot a Hali futsal csapatának két legnagyobb korosztálya. A hazai pálya még most is az Aréna Savariát jelentette az utánpótláskorú fiataloknak, mert még mindig nem mehet be a szakosztály az újonnan átadott Haladás Sportkomplexumba. Már várja a futsal szakosztály, hogy igénybe vehesse a munkacsarnokot! Az U17-es fiatalok megint nagyarányú győzelmet arattak. Magabiztosan nyerték meg a 4. mérkőzésüket is a bajnokságban, ezzel 100%-osak. Az U20-asoknak sajnos 1 pont járt ezen a napon, akik kicsit erejük alatt teljesítettek. Ennél sokkal többre képesek! Így a megszerezhető 6 pontból 4-et itthon, Szombathelyen tartott a Hali!

Up meccsek hétvégén Szombathelyen

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Veszprém Szilágyi Futsal U17   10:2

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Veszprém Szilágyi Futsal U20   3:3

 

U17

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Veszprém Szilágyi Futsal U17   10:2

Sziffer András értékelése:

„A döcögős első félidő után a második játékrészben magasabb sebességre kapcsoltak a fiúk, aminek meg is lett az eredménye, és az öt perc alatt szerzett öt góllal el is döntötték a mérkőzést. Öröm volt látni a mai mérkőzésen is, hogy hétről-hétre mennyit fejlődnek a játékosok! Fontos, hogy a több jó egyéni teljesítmény mellett, csapatként is jól muzsikáltak a srácok. Gratulálok a csapatnak a negyedik mérkőzésen megszerzett negyedik nagyarányú győzelmükhöz.”

Gólszerzők: Gerencsér Antal 3, Leidli Áron 3, Mercs László 1, Hernáth Attila 1, Nagy Kevin 1, Szabó Balázs 1

 

U20

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Veszprém Szilágyi Futsal U20   3:3

Hazai pályán fogadta a veszprémi csapatot a legnagyobb korosztályunk. A hazai pálya még most is az Aréna Savariát jelentette az utánpótlásunk számára, mert még mindig nem mehet be a szakosztályunk az újonnan átadott Haladás Sportkomplexumba. Már várja a szakosztályunk, hogy igénybe vehesse a munkacsarnokot!

A mérkőzésen sajnos végig álmosan, fásultan játszottak a gyerekek, míg az ellenfél valamire való helyzeteit gólra váltotta és elvitt 1 pontot Szombathelyről.

Vidák Balázs értékelése:

„Nagyon gyengén játszottunk. Lassan, sok érintővel csináltuk a dolgainkat, amit az ellenfél könyen levédekezett. Ennél a későbbiekben sokkal több kell mindenkitől.”

Gólszerzők: Sipos Gergő 1, Gyimesi Soma 1, Nagy Martin 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top