Látszik, hogy Szombathelyen komoly labdarúgás, illetve futsal képzés folyik, hiszen meccsrő meccsre feltűnik egy-egy hazai játékosunk a magyar válogatottban. Turzó József tanítványai nem csak a bajnokságban tesznek meg mindent a csapatért, hanem a válogatott mérkőzéseken is. Hajmási Milán futsal játékosunk Svédországba utazhatott a magyar csapattal. 

A magyar futsal válogatott történelmi mérkőzéseket játszik Svédország ellen november 11-és 12-én. A magyar válogatott 30 éves történelme során most először mérkőzik meg a három-koronások ellen. A válogatottba meghívót kapott egy szombathelyi játékos is. Hajmási Milánnak gratulálhatunk, aki teljesítményével kiérdemelte a kerettagságot. Szurkolunk neki és a nemzeti csapatnak is! 

 

Hajmási gól a Svédek ellen

Svédország – Magyarország 1:3

Lejátszotta első mérkőzését a futsal válogatottunk Svédországban. A találkozón a nemzeti csapatunk nyert 3-1-re. Külön öröm lehet a szombathelyi szurkolóknak, hogy a 2. magyar találatot a Hali játékosa, Hajmási Milán szerezte. A fiatal játékos saját nevelés. A szombathelyi utánpótlásban kezdett futsalozni, mára már alapembere a felnőtt csapatunknak. A Haladás csapata büszke lehet játékosára! Gratulálunk Hajmási Milánnak és a Magyar válogatottnak is!

 

A második mérkőzésen 5:4-es vereséget szenvedtek a magyarok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top