A Rubeola FC elleni 8–1-es sikerrel hangolt éllovas futsalcsapatunk a kedden kezdődő Bajnokok Ligája csoportkörre, ahol három sztárcsapat vár a mieinkre.

Határozottan jó iramban kezdődött a mérkőzés, ugyanis mindkét csapat előtt adódott két-két komolyabb lehetőség. Gól viszont „csak” a 3. percben esett, amikor Diogo Schlemper ballábas lövése talált utat a vendégek kapujába (1–0).

Nem sokkal később pedig már 2–0 volt a javunkra, mivel Vas Ádám hozta kihagyhatatlan helyzetbe Hajmási Milánt, „Hagyma” pedig nem is hibázott.

A félidő derekán pedig gyors egymásutánban Dróth Zoltán villant kétszer: csapatkapitányunk előbb parádés mozdulattal emelt a hálóba, majd életerős lövéssel mattolta az ellenfél kapusát, így pedig már 4–0-ra vezettünk.

A 14. percben Felipe Conde öt a négy elleni játékra „állította” át a csapatunkat. Ez pedig két gyors gól is hozott: a miénket Vatamaniuc-Bartha Dávid szerezte, míg a fővárosiakét Sulyok Richárd, aki az üresen hagyott kapunkba talált be. Így pedig a félidőben 5–1-es vezetésünk állt az eredményjelzőn.

A második játékrész két Hali-találattal kezdődött: Körmendy Gábor a 21., míg Rutai Balázs a 24. minutumban volt eredményes (7–1). Ezt követően ugyan a mieink domináltak, de a helyzetek kimaradtak.

A 8–1-es végeredményt aztán Körmendy Gábor állította be a 38. percben.

Csapatunk 8–1-es győzelmével bebiztosította helyét a tabella élén. Felipe Conde legénysége október 22-25. között Kazahsztánban a Bajnokok Ligájában szerepel, majd 28-án hétfőn 18.30 órakor az Aramis SE gárdáját fogadja NB I.-es mérkőzésen a Haladás Sportkomplexumban.

Felipe Conde:Jól indítottuk a mérkőzést, gyorsan sikerült 4 gólt szerezni. Aztán kicsit elveszítettük a koncentrációt, de ez érthető, hiszen egy hosszú utazás előtt állunk. Hibáztunk néhányszor, de új variációkat gyakorolhattunk támadásban és védekezésben is. Összességében elégedettek lehetünk. Külön öröm volt, hogy főként fiatalokból álló ellenféllel játszhattunk. Ők jelentik a jövőt.  Amúgy nálunk is szerepet kaptak a fiatalok, akik szintén jól teljesítettek. Most egy rövid pihenő, majd három kemény mérkőzés vár ránk. Úgy érzem, mindent megtettünk, amit tudtunk, most már csak élvezni kell, hogy ilyen nagyszerű csapatok ellen játszhatunk a Bajnokok Ligájában.”

Férfi Futsal NB I. 10. forduló

Haladás VSE – Rubeola FC 8–1 (5–1)

Haladás VSE: Homlok Levente – Dróth Zoltán, Diogo Schlemper, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Arnon Cassemiro, Gyimesi Máté, Kovács Máté, Knizs Olivér, Hajmási Milán, Sipos Gergő, Körmendy Gábor, Hadházi Sándor, Vas Ádám, Rutai Balázs

Edző: Felipe Conde

Rubeola FC: Iváncsik Norbert – Fellegi Nándor, Sulyok Richárd, Melovics Marcell, Gémesi Áron, Hajzsel Benedek, Oláh Kristóf, Czinege Norbert, Szenyán Roland, Beteschek Krisztián, Katona Noel, Eszéki Dániel

Edző: Tóth László

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2 (8’, 9’), Körmendy Gábor 2 (21’, 38’), Diogo Schlemper (3’), Hajmási Milán (4’), Vatamaniuc-Bartha Dávid (14’), Rutai Balázs (24’), ill. Sulyok Richárd (16’)

Sárga lap: Vas Ádám (24’)

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top