Negyedik bajnoki mérkőzésünket is magabiztos játékkal nyerte meg címvédő futsalcsapatunk, mely ezúttal a DEAC vendégeként aratott 6–1-es fölényes győzelmet.

A DEAC egyedi, gumi borítású pályáján lejátszott mérkőzés alaphangján csapatkapitányunk, azaz Dróth Zoltán adta meg, aki előbb a 2., majd pedig a 10. percben is bevette a hajdúságiak kapuját, így viszonylag gyorsan 2–0-s előnyre tettünk szert.

A 11. minutumban pedig Diogo Schlemper is feliratkozott a gólszerzők közé, ennek köszönhetően már 3 góllal jártunk előrébb (0–3).

A 15 percben ugyan szépítettek a vendéglátók, ám Vatamaniuc-Bartha Dávid még a szünet előtt visszaállította a 3 találatnyi különbséget (1–4).

A második félidőre aztán már csak két gól maradt: Hadházi Sándor a 28. percben volt eredményes, Sipos Gergő pedig a 34. minutumban állította be a 6–1-es végeredményt.

Bajnoki címvédő csapatunk negyedik mérkőzését is meggyőző fölénnyel nyerte meg, így továbbra is hibátlan mutatóval száguld a Hali-expressz. A mieink az ötödik fordulóban szeptember 13-án pénteken 18.30 órakor a Berettyóújfalu gárdáját fogadják a Haladás Sportkomplexumban.

Felipe Conde: „Úgy gondolom, nagyon gyorsan kezdtük a mérkőzést, és hamar összegyűjtöttünk 4 faultot. Ezt követően sikerült kontrollálnunk az érzelmeinket, és biztonságosabb játékra váltottunk. Az elején túl sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek kontratámadásokra, de meg tudtuk törni a nyomást, és utána már tartottuk a távolságot felépítve a támadásainkat. Jó meccset játszottunk, a DEAC mindig kemény ellenfél otthon, és nem könnyű 6 gólt szerezni ellenük. Örülünk és magabiztosak vagyunk, mert továbbra is jó úton haladunk.”

Férfi Futsal NB I. 4. forduló

DEAC  – Haladás VSE 1–6 (1–4)

Debrecen: Faragó Ádám – Vass Ottó, Erdei Szabolcs, Garcia Ulloa Francisco Agustin, Galan Carsi Gonzalo, Vincze Szabolcs, Faragó Lajos, Balázsi Attila, Erdei Kristóf, Krajnyák Zsolt, Győri Balázs, Tóth Barnabás, Kovács Ádám, Magyar László

Edző: Tihanyi Csaba

Haladás VSE: Alasztics Marcell – Dróth Zoltán, Diogo Schlemper, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Hadházi Sándor, Gyimesi Máté, Kovács Máté, Knizs Olivér, Hajmási Milán, Sipos Gergő, Körmendy Gábor, Arnon Cassemiro, Vas Ádám, Rutai Balázs

Edző: Felipe Conde

Gólszerzők: Győri Balázs (15’), ill. Dróth Zoltán 2 (2’, 10’), Diogo Schlemper (11’), Vatamaniuc-Bartha Dávid (18’), Hadházi Sándor (28’), Sipos Gergő (34’)

Sárga lap: Knizs Olivér (33’)

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top