Arnon Cassemiro után bekapcsolódott a bajnoki rajtra készülő együttesünk munkájába Diogo Schlemper is, akivel egy szezonra szóló szerződést kötöttünk.

A spanyol másodosztályba távozó Henrique Diniz helyére egy brazil élvonalbeli futsalos, a 29 esztendős Diogo Schlemper érkezett a Hali bajnoki és   kupacímvédő csapatába. A 179 centiméter magas játékos eddig kizárólag hazájában rúgta a labdát, ahol 2020 óta az I. osztályban szereplő Blumenau Futsal gárdáját erősítette, melyben 112 hivatalos mérkőzésen 33 gólt szerzett.

- Vezetőedzőnk, Felipe Conde kapcsolatrendszerére építve kerestünk játékost a brazil élvonalban Henrique Diniz pótlására. Mindenképpen egy tapasztalt futsalost szerettünk volna hozni, akit Diogo személyében meg is találtunk. Rendkívül jó referenciákkal rendelkezik, információink alapján pedig emberileg is illik a csapatunkba. Nagy segítségünkre lehet. A kreativitásának köszönhetően gólokat, gólpasszokat várunk tőle, de a védelem megbontására is képes. Fontos, hogy állítólag nagyon akaratos, nem csak várja a sikert, hanem képes is tenni érte – fogalmazott Pálmay Tamás szakágvezető az új szerzeményünkről.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Magyar Futsal Akadémia
6. DEAC
7. MVFC Berettyóújfalu
8. TFSE-Tent Budapest
9. Á Studió Nyíregyháza
10. Vehir.hu Futsal Veszprém
11. Rubeola FC
12. Újpest FC
Go to top