Az NB I.-es futsal bajnokságot zsinórban negyedik alkalommal megnyerő, valamint a Magyar Kupában immár ötödik alkalommal diadalmaskodó csapatunk jelentős elismerésben részesült, ugyanis hárman is bekerültek együttesünkből a 2023/2024-es szezon legjobbjai közé.

A szövetségi kapitányok, a szakágvezető és a Magyar Labdarúgó-szövetség Futsal Bizottságának döntése alapján három különdíj is a Haladás VSE háza táján landolt. A grémium döntése alapján a férfiaknál Longo Duarte Baptista Luiggi, azaz Luiggi Longo lett az év játékosa.

A legjobb kapusnak járó elismerést ismét Alasztics Marcell kapta, míg a legjobb vezetőedzőnek járó dicső címet Ferraz Conde Felipe, vagyis Felipe Conde viselheti.

A gólkirály a nyíregyházi Costa dos Santos Gregory lett, aki összesen 36 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Csapatkapitányunk, Dróth Zoltán nem sokkal maradt le tőle, mivel 33 találatot jegyzett, és ha az aranycsatában nincs az a fránya sérülése, akkor még be is foghatta, avagy megelőzhette volna a nyírségi gólgyárost.

A bajnokság felfedezettje a kecskeméti Kajtár Mátyás Krisztián lett, míg a legjobb játékvezetőnek Kovács Gábort választották meg.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. TFSE-Tent Budapest
6. Á Studió Nyíregyháza
7. Vehir.hu Futsal Veszprém
8. Rubeola FC
9. Újpest FC
10. Magyar Futsal Akadémia
11. DEAC
12. MVFC Berettyóújfalu
Go to top