Rövid időn belül valószínűleg négy játékossal szűkül a négyszeres bajnok, ötszörös kupagyőztes futsalcsapatunk játékoskerete, ám a későbbiekben természetesen érkezők is lesznek.

Ahogyan már korábban megírtuk, csapatunk egyik legnépszerűbb játékosa, Longo Duarte Baptista Luiggi, azaz röviden Luiggi Longo külföldre igazol. Pálmay Tamás szakágvezető azonban már közölte is, hogy a brazil légiós pótlásáról természetesen gondoskodni fognak. Már konkrét nevek is vannak abban a bizonyos noteszben.

Luiggin kívül még három „távozó” biztosan lesz, ugyanis Kiss Patrik abbahagyja a profi futsalt, míg Fehér Dániellel klubunk nem hosszabbít szerződést. Szalmás Zoltán pedig még gondolkodik a folytatáson, ha minden igaz, akkor több ajánlata is van a játékosnak.

- Az biztos, hogy a szakmai stábunk marad, és a kulcsjátékosaink is nálunk folytatják a pályafutásukat. Egy picivel szűkebb kerettel vágunk majd neki a következő bajnokságnak, de a céljainkon persze nem fogunk módosítani: bajnoki címre és kupagyőzelemre hajtunk az ősszel induló szezonban is. Szó lehet arról, hogy a távozókat tehetséges, sajátnevelésű fiatalokkal pótoljukfogalmazott Pálmay Tamás.

Köszönjük a klubért végzett munkájukat, sok sikert kívánunk pályafutásukhoz és az élet minden területén!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top