Július 28. és 30. között Budapesten edzőtáborozik a férfi futsal A válogatott, melyre bajnoki és kupacímvédő csapatunkból hat játékosunkat hívta meg a tavasszal kinevezett szövetségi kapitány, Sergio Cabrera.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága Budapesten tart edzőtábort július 28. és 30. között a férfi A válogatottnak. Az új szövetségi kapitány programjában pénteken egy, szombaton és vasárnap két-két edzés szerepel, emellett videós elemzésekkel készül Sergio Cabrera az összetartásra. Élvonalbeli együttesünkből Dróth Zoltánnak, Alasztics Marcellnek, Vas Ádámnak, Hajmási Milánnak, Rutai Balázsnak, valamint Szalmás Zoltánnak küldött meghívót az új szakmai vezető.

Örülök, hogy a szezon előtt sikerült összehívni a keretet erre a háromnapos edzőtáborozásra, és végre a pályán is találkozhatok a játékosokkal. A legfontosabb célunk, hogy minél jobban megismerjem a kerettagokat, ők pedig megismerkedjenek az általam képviselt filozófiával, az új edzésmódszerekkel és taktikai elemekkel. A keret eddigi magja mellé olyan új, fiatal játékosokat keresünk, akik előtt szép jövő áll, és jól kiegészíthetik a nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkező kerettagokat. Az első összetartásra 16 játékost hívtam meg, de ennél nagyobb kerettel számolok, remélhetőleg a közeljövőben újabb játékosok is csatlakozhatnak a válogatotthoz. Minden váltás magában hordozza az előrelépés, a fejlődés lehetőségét, nekünk most kötelességünk olyan hozzáállással dolgozni, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget” – mondta az mlsz.hu-nak Sergio Cabrera 

A magyar felnőtt férfi futsal A válogatott kerete:

Dróth Zoltán (Haladás VSE), Alasztics Marcell (Haladás VSE), Vas Ádám (Haladás VSE), Hajmási Milán (Haladás VSE), Rutai Balázs (Haladás VSE), Szalmás Zoltán (Haladás VSE),  Spandler Mátyás (Veszprém Futsal), Gémesi Gergő (Újpest FC), Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Nagy Kevin (MVFC Berettyóújfalu), Iszák Dominik (MVFC Berettyóújfalu), Fekete Márk (SG Kecskemét Futsal), Szentes-Bíró Tamás (Nyírbátori SC), Pál Patrik (SG Kecskemét Futsal), Kajtár Mátyás (SG Kecskemét Futsal)
 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top