Juan Ramón Calvo Rodríguezzel, élvonalbeli futsalcsapatunk vezetőedzőjével közösen úgy döntött egyesületünk vezetése, hogy a következő szezontól már nem együtt építjük szakágunk jövőjét.

Juan Ramón Calvo Rodríguez 2019-ben érkezett egyesületünkhöz, a játékosként rendkívül sikeres spanyol szakemberrel közös célként fogalmaztuk meg, hogy a 2010-ben alapított futsalszakágunk fejlődéséért és sikerességéért dolgozunk együtt az ezt követő időszakban.

Vezetőedzőnkkel 2020 februárjában megnyertük történetünk második trófeáját a Magyar Kupában, majd az élet úgy hozta, hogy a pandémia miatt a bajnokságot 2020 márciusában lezárták, így az addig megszerzett pontok alapján alakultak a helyezések; együttesünk ezüstérmesként végzett.

A következő idényben a honi kupasorozat négyes döntőjébe nem jutottunk be, azonban a bajnokságban megszereztük első csapatbajnoki címünket. Elsőségünknek köszönhetően pedig kiléptünk a nemzetközi színtérre, indulási jogot szereztünk az UEFA Futsal Bajnokok Ligájába.

Első nemzetközi idényünkben végül az elitkörig meneteltünk, ahol csoportmásodikként Európa legjobb nyolc együttese között végeztünk a sorozatban. A Magyar Kupában visszahódítottuk a trófeát, valamint megvédtük bajnoki címünket.

Az elmúlt napokban véget ért szezonban az európai elitsorozat fő fordulójában kapcsolódtunk be a küzdelmekbe, és végül ebben a szakaszban, a legjobb 32 között búcsúztunk. A Magyar Kupában megvédtük címünket, ahogyan másodszor a bajnokságban is.

Homlok Zsolt elnök:Juanra mesternek szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni! A Haladás VSE elkötelezettséget vállalt a magyar futsal és a szombathelyi sport mellett; célunk a sportág fejlődésének érdekében mindent megtenni. A fiatal és rutinos játékosoknak a legjobb körülményeket biztosítani ahhoz, hogy együtt szép élményeket szerezzünk szurkolóinknak, ebben pedig az elmúlt négy évben Juanra Calvónak elévülhetetlen érdemei voltak. Sok sikert kívánunk a jövőben neki!

Juanra személyében egy rendkívül felkészült, agilis és nemzetközi szintű edzőt sikerült a csapatunknál tudni az elmúlt időszakban, akivel a Haladás VSE fejlődése töretlen lehetett, ennek köszönhetően a nemzetközi porondon is letette névjegyét. Hálásak vagyunk és köszönünk mindent, további pályafutásához sok sikert kívánunk!mondta szakágvezetőnk, Pálmay Tamás.

Juan Ramón Calvo Rodríguez az alábbi gondolatokkal búcsúzik a Haladás-családtól:

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az elmúlt csodálatos négy évben a Haladáshoz tartozhattam. Szeretnék köszönetet mondani a nagyszerű játékosoknak, a hűséges stábnak, a legjobb vezetőknek, az állhatatos munkatársaknak, valamint a fantasztikus szurkolóknak; hiszen mindannyian, közösen építettük fel Magyarország legjobb futsalcsapatát! Hajrá, Hali!

A Haladás VSE vezetése szívből köszöni céljaink elérésének érdekében végzett szenvedélyes és áldozatos munkáját Juan Ramón Calvo Rodrígueznek! Sok sikert kívánunk az élet minden területén, Jua!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top