Június 1-jén, kedden 18:30-kor kerül megrendezésre a bajnoki címért folytatott párharc második felvonása a Haladás Sportkomplexumban, a Berettyóújfalu együttese ellen. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink már a lelátóról is szurkolhatnak csapatunknak.

A három nyert mérkőzésig tartó küzdelem második mérkőzésére várjuk szurkolóinkat. Az egész szezont megkoronázó döntősorozat hazai mérkőzésén fontos szerepe van a buzdításnak, mindenkire szüksége lesz a csapatnak a lelátón!

A belépés csak védettségi igazolványt (EESZT applikációval is) érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

 

Jegyvásárlás

A Haladás Sportkomplexum Sportcsarnok főbejáratánál a találkozó előtt egy órával, 17:30-tól lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Teljes árú: 1000 Ft

Diákjegy (érvényes diákigazolvánnyal): 500 Ft

Nyugdíjas jegy (nyugdíjas-igazolvánnyal): 500 Ft

7 év alatt a belépés ingyenes

 

Várunk mindenkit sok szeretettel, harcoljunk közösen a sikerért!

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, így a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők - ugyan kicsit távolabbról – szintén szurkolhatnak a fiúknak.  

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top