Fiatal futsalosaink a Kincsem csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U20-as együttesünk 10–1-es gólfesztivállal tartották itthon a három pontot, U17-eseink 6–4-re maradtak alul riválisukkal szemben. U13-asaink számára pedig második alkalommal rendeztünk négyfős felkészülési tornát, a Hangya kupát, melyen végül a trófeát a mieink emelhették a magasba.

U20

2023. május 13., szombat 13:45

MLSZ Országos Futsal U20 23. forduló

HALADÁS VSE – Kincsem Futsal 10-1 (8-0)

HALADÁS VSE: Szalóki-Varsányi Bendegúz – Körmendy Gábor, Kiss Patrik, Novák Dániel, Soronics Gergő, Vajda Dávid, Vincze Bálint, Sodics Ádám

Edző: Sziffer András

Kincsem Futsal: Oravecz Kristóf – Lengyel Dávid, Rada Ádám, Szelecz Péter, Velkei József, Bodor Tamás

Edző: Sárközi Szabolcs

Gólszerzők: Szalóki-Varsányi Bendegúz 2 (5’, 7’), Vincze Bálint (9’), Kiss Patrik (12’), Sodics Ádám 3 (14’, 22’, 39’), Körmendy Gábor (15’), Novák Dániel 2 (18’, 20’) ill., Rada Ádám (27’)

Sziffer András vezetőedző: „Az eredmény hűen tükrözi a két csapat tabellán elfoglalt helyezését. A játék minden elemében felülmúltuk a mérkőzés végéig becsülettel küzdő Kincsem csapatát. Az első félidőben megszerzett tetemes előnyünk birtokában, a második játékrészben a befejezéseknél nem voltunk kellően koncentráltak, így elmaradt a még nagyobb különbség, amit a vendégek kapusuk remeklésének is köszönhetnek. Gratulálok a játékosoknak a magabiztos győzelmükhöz és a kiváló teljesítményükhöz!”

 

U17

2023. május 13., szombat 12:00

MLSZ Országos Futsal U17 23. forduló

HALADÁS VSE – Kincsem Futsal 4-6 (3-5)

HALADÁS VSE: Rosta Dániel – Horváth Mátyás, Ujhelyi Barna, Kovácsics Richárd, Ódor Krisztián, Bognár Botond, Kiss Márton, Varga Bence, Tóth-Szatmári Zétény

Edző: Sziffer András

Kincsem Futsal: Turcsányi Bence – Vadászi Ádám, Vörös Domos, Vörös Barna, Fejes Szabolcs, Andorkó Bence, Olgyay András, László Zsombor, Kollár Patrik, Kozma Balázs

Edző: Vörös Péter

Gólszerzők: Kovácsics Richárd 3 (6’, 12’, 29’), Horváth Mátyás (13’) ill., Varga Bence (9’ ÖG), Vörös Barna 3 (14’, 15’, 30’), Fejes Szabolcs (14’), Olgyay András (18’)

Sziffer András vezetőedző: „Remekül kezdtük a találkozót, így a 13. percben 3-1-re vezettünk. Ezt követően a vendégek remekül használták ki fölényüket az egy az egy elleni játékban, ami ellen nem volt ellenszerünk. Így több kisbüntetőt is elvégezhetett riválisunk, amiből sikerült betalálniuk, valamint remek egy az egy elleni szituációkból kialakított helyzeteiket értékesítve megfordították az állást a szünetre (3-5). A második játékrész 29. percében Kovácsics Richárd harmadik góljával egyre zárkóztunk, de nem sokáig örülhettünk, mert egy újabb vendég szólót követően ismét kettő volt a különbség a Kincsem javára (4-6). A folytatásban mindent megpróbáltunk, de hiányzott az átütő erő játékunkból, ugyanakkor a másik oldal is gólképtelen maradt, így a korábban megszerzett előnyét megtartva megérdemelten vitte el a három pontot a Kincsem. Egy játékos jelentette a lényegi különbséget ellenfelünk csapatában, ami ma elég volt a vendéggyőzelemhez! Sajnos a hiányzóinkat nem tudtuk pótolni, ami meg is látszott a játékunkon. Küzdöttünk, akartunk, rúgtunk négy gólt, de több pozitívumot nem tudok mondani”

 

U13

Vidák Balázs és Gyimesi Máté tanítványai számára már véget ért a szezon, de az edzések változatlanul folytatódnak. Fiataljaink pedig mérkőzésekből sem szenvednek hiányt, idén is megrendeztük a Hangya kupát. Meghívásunkat a Győrújfalu, Kőszeg és a Győr csapatai fogadták el. A torna körmérkőzéses rendszerben, 30 perces találkozókkal zajlott. Végül a mieink bizonyultak a legjobbnak, és megnyerték a tornát. A legjobb kapus csapatunk hálóőre, Katona Sándor lett; míg a legjobb mezőnyjátékosnak is a mi gárdánkat erősítő Farkas Levente bizonyult.

Keretünk: Katona Sándor, Kovács Olivér, Kiss Benedek, Anderko Zalán, Mühl Márk, Hancz Geri, Dobos Donát, Farkas Levente, Ványi Csaba, Imre Patrik, Rózsa Áron

Vidák Balázs: „Gratulálunk a fiúknak az egész napos teljesítményükhöz, végig koncentráltan és fegyelmezetten játszottak!”

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top