NB II.-es futsalcsapatunk nagyszerű hajrájával megszerezte története első bronzérmét! Másodosztályú együttesünk 5–5-ös döntetlent játszott utolsó mérkőzésén a bajnokesélyes, végül ezüstérmes TFSE-BeStrong gárdája ellen. Kiss Patrik és Puhr Bálint góljával, valamint élvonalbeli játékosunk, Nagy Kevin triplájával végig vezettünk a párharcon; az egalizálást az utolsó két minutumban emberelőnyös játékkal érte el riválisunk. 

Sziffer András: „A mérkőzés előtt már kiderült, hogy a pécsiek győzelmével házigazdáink már nem lehetnek bajnokok; ettől függetlenül nagyiramú, kemény és színvonalas párharc kerekedett a találkozóból. Számunkra a harmadik hely volt a tét, a vendéglátóknak pedig az, hogy bizonyítsák, nem véletlenül vezették egészen az utolsó fordulóig a tabellát. A mérkőzés egészén nálunk volt az előny, a TF csapata pedig mindig zárkózott, egészen az utolsó percekig, amikor is emberfölényes játékra váltottak. Ebben a periódusban lezárhattuk volna a mérkőzést, mert kétszer is labdát szereztünk, csak éppen az üresen hagyott kapuba nem sikerült betalálnunk, nem úgy az ellenfélnek, akik egy kijátszott és egy szerencsés találattal egalizálni tudtak az utolsó percben. Majd negyven másodperccel a lefújás előtt, két sárgalapja miatt egyik játékosunk a kiállítás sorsára jutott, így az addig is magas hőfokú mérkőzés rendkívüli izgalmak mellett fejeződött be. A hazaiak kettős emberelőnyben játszhattak, de csapatunk önfeláldozó védekezésének köszönhetően gólt már nem sikerült szerezniük, így maradt a döntetlen állás, ami számunkra a harmadik helyezést jelentette a bajnoki küzdelemben. Minden dicséretet megérdemelnek a srácok, mert a favorit ellen szerzett egy ponttal a dobogó harmadik fokán fejezték be a bajnokságot, ami második csapatunk eddigi legjobb eredménye. A sok jó teljesítmény mellett kiemelném Nagy Kevin játékát, ami három góllal is párosult, valamint Homlok Leventét, aki remek védéseivel segített minket ennek a szép eredménynek az elérésében. Természetesen minden játékosnak, aki szerepelt az NB II.-ben szintén jár a gratuláció!”  

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felső-ház 10. forduló

2023. május 29., hétfő 20:30

TFSE-BeStrong – HALADÁS VSE II. 5-5 (2-3)

TFSE-BeStrong: Kardos Bálint – Hegyi Áron, Petroff Norbert, Fehér Krisztián, Fehér Dániel, Nagyistván Balázs, Takács Gergely, Papp Zsombor, Nemes Martin, Gregus Richárd, Sági Dániel, Csóh Patrik, Fritz Attila, Hegedűs Dániel

Vezetőedző: Póta Balázs

HALADÁS VSE II.: Homlok Levente – Kiss Patrik, Körmendy Gábor, Vidák Balázs, Nagy Kevin, Soronics Gergő, Novák Dániel, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Puhr Bálint, Sodics Ádám, Vajda Dávid

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Fehér Dániel (10’), Petroff Norbert (19’), Fehér Krisztián (33’), Gregus Richárd 2 (38’, 39’) ill., Kiss Patrik (3’), Puhr Bálint (10’), Nagy Kevin 3 (11’, 27’, 34’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top