Másodosztályú futsalcsapatunk 5–1-es sikert aratott a Tihanyi FC vendégeként, ezzel a győzelemmel pedig a harmadik helyre lépett előre a tabellán az alapszakasz hajrájában. Kapunkat válogatott hálóőrünk, Alasztics Marcell őrizte, valamint Sipos Gergő és Henrique Diniz is keretünket erősítette az élvonalbeli csapatból. A gólgyártást Puhr Bálint kezdte, majd Kiss Patrik duplázott, a második játékrészben pedig Henrique Diniz és Sipos Gergő is betalált.

Sziffer András vezetőedző: „Fontos három pontot hoztunk el a Tihany otthonából, amivel megerősítettük felső-házi pozíciónkat. Az NB I.-es csapatból Henrique Dinizzel, Alasztics Marcellal és Sipos Gergővel megerősített keretünk magabiztos első félidei játékával háromgólos előnyre tett szert. Először Puhr Bálint egy szép lefordulást követő lövés után volt eredményes, majd Kiss Patrik talált be egy végletekig kijátszott támadás végén, melyet megismételt két perccel később. A második játékrész elején a védekezésünk nem volt megfelelő, ami a bekapott gólban és a túl korán összeszedett négy faultban nyilvánult meg. Miután rendeztük a sorainkat ismét fölényben játszottunk, amely ismét eredményre vezetett: Henrique Diniz és Sipos Gergő is bevette a Tihany kapuját. Átérezték a játékosok a mérkőzés fontosságát, és ennek megfelelően is játszottak, remek teljesítményt nyújtottak, ami a magabiztos győzelemhez vezetett. Gratulálok a csapatnak a nagyszerű és eredményes játékhoz!”  

A következő fordulóban az Asterix Érd vendégei leszünk február 6-án 20 óra 20 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 18. FORDULÓ

2023. január 30., hétfő 19:30

TIHANYI FC – HALADÁS VSE II.  1-5 (0-3)

TIHANYI FC: Schmidmajer Ádám – Dévényi Márk, Fehér Dávid, Horváth Botond, Tar Tamás, Imreh Márton, László Gábor, Kovács Ádám, Hoffer Dávid, Bocsev Balázs, Bencsik Áron, Rusvai László, Horváth Benjamin, Szücs Máté

HALADÁS VSE II.: Alasztics Marcell – Volner Bence, Henrique Diniz, Sipos Gergő, Kiss Patrik, Németh Krisztián, Körmendy Gábor, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Puhr Bálint, Dobos Dávid, Novák Dániel, Sodics Ádám

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Rusvai László (26’) ill., Puhr Bálint (9’), Kiss Patrik 2 (11’, 13’), Henrique Diniz (30’), Sipos Gergő (36’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top