NB II.-es futsalcsapatunk végig kiélezett küzdelemben ért el 4–4-es döntetlent a tabellán két ponttal mögöttünk álló PTE PEAC otthonában. A gólok felváltva estek a párharc egészén, Vas Ádám duplázott, valamint Sodics Ádám és Vidák Balázs vették be a hazaiak kapuját.

Sziffer András vezetőedző: „Az utánpótlás-válogatottban szereplőket nélkülöznünk kellett, így hiányos kerettel vágtunk neki a hazai pályán eddig hibátlan Pécs ellen. Remekül kezdtünk, az 5. percben egy kiváló Vas Ádám alakítás után megszereztük a vezetést (0-1), ezután viszont átvették a kezdeményezést a hazaiak. Törekvésük a 9. minutumban góllá érett számukra, határozatlanságunkat kihasználva egyenlítettek (1-1). A folytatásban elsősorban a nagy küzdelem dominált, az adandó lehetőségekből egyik csapat sem tudta növelni találatainak számát, így maradt a szünetre a döntetlen állás. A második félidőt is nagy elánnal indítottuk, letámadásainknak nem találta ellenszerét riválisunk, veszélyes támadásokat vezettünk, és Vas Ádám duplájával ismét nálunk volt az előny a 27. percben (1-2).  Három minutummal később újra egalizált a Pécs (2-2), erre négy perccel később Sodics Ádámnak köszönhetően volt válaszunk (2-3). Nagy csata alakult ki, a PEAC pedig kisvártatva újfent egyenlített. Minden energiánkat mozgósítottuk, hogy megszerezzük a győzelmet, ennek gyümölcseként Vidák Balázs be is talált a 38. percben (3-4). Reméltük, hogy így peregnek le az utolsó másodpercek, de egy védelmi megingásunkat sikeresen kihasználta a Pécs, és pontosztozkodás lett a párharc végén. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés összképe alapján elszalasztottuk a győzelmet közvetlen riválisunk ellen! Küzdöttünk ugyan, de könnyű gólokat ajándékoztunk a hazaiaknak. Ennek ellenére is dicséretet érdemelnek a fiúk, mert egy erős Pécs ellen szereztünk értékes pontot”

A bajnokság 10. fordulójában a Hidegkúti SC-t fogadjuk november 7-én, hétfőn 19 óra 30 perckor a Haladás Sportcsarnokban.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 9. FORDULÓ

  1. október 24., hétfő 20:00

PTE PEAC-B BUILD&TRADE – HALADÁS VSE II. ­4-4 (1-1)

PTE PEAC-B BUILD&TRADE: Molnár Milán – Bálint Gergő, Tóth Attila, Koronics Márk, Vénosz Soma, Wilkesz Edward, Molnár Csongor, Forró Máté, Aszalós András, Füzes Dávid, Koller Krisztián, Palvek Márk, Kovács Attila

Vezetőedző: Élő Tibor

HALADÁS VSE II.: Soronics Gergő – Vidák Balázs, Puhr Bálint, Volner Bence, Vas Ádám, Novák Dániel, Dobos Dávid, Sodics Ádám

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Aszalós András (9’), Bálint Gergő (30’), Palvek Márk (36’), Vénosz Soma (39’), ill. Vas Ádám 2 (5’, 27’), Sodics Ádám (34’), Vidák Balázs (38’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top