Egy hét leforgása alatt már második alkalommal mérte össze tudását csapatunk a Rákospalota együttesével a férfi futsal NB II. felső-házi rájátszásában. Mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk ellenfelünknek, de a nagyobb rutin és a kapu előtti pontosság a vendégek felé billentette a mérleg nyelvét.

Hétfő késő este fiataljainkkal kiegészített kerettel lépett pályára másodosztályú csapatunk. Sziffer András együttese ezúttal is 16-17 éves játékosokra épült, akik egy hét leforgása alatt másodszor mérhették össze tudásukat a fővárosi alakulattal. A 9. forduló mérkőzésének első percei kiegyensúlyozott játékot hoztak. Felesleges kockázatot nem vállaltak a játékosok, helyzetig is ritkán jutottak a támadók. Mindkét együttes próbálta saját játékát ellenfelére erőltetni, ez azonban a nagyobb rutinnal rendelkező vendégeknek sikerült jobban, akik a 7. percben a vezetést is megszerezték (0-1). Sziffer András cserékkel próbálta felrázni csapatunkat, ami részben sikerült is, hiszen a szünetig a védekezésünk kifogástalanul működött. A második félidőben is hasonló forgatókönyv szerint alakult a találkozó, támadásban nem sikerült fogást találni ellenfelünkön. Játékosaink jól zárták le a REAC csatárai előtt a területet, de az ellenakciók terén nem voltunk pontosak. Ráadásul az idő múlásával lépéskényszerbe kerültünk és a kitámadás lehetőséget adott a vendégeknek gyors kontrák vezetésére. A hajrában Kollár duplájával bebiztosította győzelmét ellenfelünk. A javításra június 7-én lesz lehetősége csapatunknak, amikor az utolsó, tizedik fordulóban az UTE együttese látogat majd a Haladás Sportkomplexumba.

Sziffer András, vezetőedző: - Kiegyenlített mérkőzésen a rutin és a kevesebb hiba az ellenfél javára döntötte el a mérkőzést. Sajnos a megingásainkat ellenfelünk kegyetlenül kihasználta. Mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk a REAC csapatának, viszont támadásban nehezen találtunk fogást a mélyen védekező vendégeken, amikor helyzetbe kerültünk, akkor pedig az ellenfél kapusa remekül védett. Megérdemelt a vendégsiker született az összecsapáson.

Haladás VSE II. - REAC-SISE 0-3 (0-1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top