Másodosztályú futsalcsapatunk 4–3-as vereséget szenvedett a TFSE-11Teamsports gárdájától a Haladás Sportcsarnokban. A bajnoki nyitányon a mesterhármast jegyző Fehér Dániel szerezte góljainkat a második félidőben.

NB II.-es futsalosaink hazai pályán rajtoltak a másodosztályú bajnokságban, a tavalyi ezüstérmes TFSE-11Teamsports együttesét fogadták a Haladás Sportcsarnokban.

Sziffer András vezetőedző: „A bajnokság nyitófordulójában a tavalyi ezüstérmes ellen kezdtünk, így nem várt könnyű mérkőzés csapatunkra. Mindig remek párharcokat játszottunk egymás ellen, erre lehetett most is számítani. Az NB I.-es csapatból többen is visszajátszottak a bajnoki szünetet kihasználva, szerettük volna itthon tartani a pontokat. Sajnos a várt jó teljesítmény a megerősített csapatunktól elmaradt, gyengén és elképzelés nélkül támadtunk, nem működött a korábban alkalmazott, jól bevált centerjátékunk, védekezésben állandóan „úton” voltunk, nehezen vettük fel az ellenfél játékosait, akik sokkal mozgékonyabbak, frissebbek voltak. Ráadásul több elkerülhető gólt is kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Mélyen a tudásunk alatt játszottunk, és csak a találkozó végére tudtuk az eredményt szorosabbá tenni Fehér Dániel jóvoltából, aki egymaga szerezte mind a három találatunkat. Megérdemelt a vendégsiker, amihez gratulálok a TFSE csapatának! Számomra hatalmas csalódás a mai mérkőzésen nyújtott gyenge teljesítményünk, aminek sürgősen meg kell keresnünk az okát. Ahhoz, hogy versenyképesek legyünk az idei kiírásban is, rengeteget kell fejlődnünk szinte mindenben”

A következő játéknapon a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE vendégeként lépünk pályára, szeptember 18-án 20 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 1. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – TFSE-11TEAMSPORTS 3-4 (0-1)

HALADÁS VSE II.: Gyimesi Máté – Vidák Balázs, Kárász Noel, Kiss Patrik, Volner Bence, Győrfy Balázs, Luiggi Longo, Sodics Ádám, Körmendy Gábor, Knizs Olivér, Dobány Patrick, Vajda Dávid, Fehér Dániel

Vezetőedző: Sziffer András

TFSE-11TEAMSPORTS: Nagyistván Balázs – Papp Zsombor, Tarjáni Péter, Korompay Ábel, Fritz Attila, Czeglédi Zsombor, Kovács Kristóf, Hegyi Áron, Sóvári Benedek, Kovács Balázs, Hunyadi Mátyás, Hegedűs Dánie

Vezetőedző: Németh Péter

Gólszerzők: Fehér Dániel 3 (23’, 38’, 40’), ill., Papp Zsombor (13’), Hunyadi Mátyás (23’), Kovács Balázs (24’), Fritz Attila (32’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top