A mieink a Haladás Sportkomplexumban szenvedtek súlyos vereséget az Érdi VSE együttesétől.

A mérkőzés előtt 80. születésnapja alkalmából köszöntötték a Haladás egyik ikonikus futballistáját, Iszak Sándort. Sajnos az ünnepi hangulat ezt követően nem tudott megmaradni, ugyanis már a mérkőzés 22. percében 0–2 állt az eredményjelzőn, köszönhetően az érdi Juhász Botond és Loboda Lőrinc találatainak. Szerencsére postafordultával jött a szépítés: Fehér Dániel óriási bombával alakította 1–2-re az állást.

Viszont nem sokáig örülhettünk, mivel a vendégek két újabb találattal megléptek 4–1-re. Ugyan a félidő hajrájában Fehér Dániel a keresztlécet is eltalálta, ám a szünetben így is 3 góllal mentek az érdiek.

Térfélcsere után az Érdi VSE nagyon hamar eldöntötte a lényegi kérdéseket: Farkas Bálint az 52. percben 12 méterről lőtt a hálónkba, ezzel pedig már 5–1 volt oda. A mieink megpróbáltak szűkíteni a különbségen, ám ez nem jött össze. Viszont a nagy rohanás közben a vendégek szereztek még két újabb gólt: Morvai Milán a 73., míg Kárász Krisztián a 86. minutumban vette be a kapunkat.

A 7–1-es vereséggel a csapatunknak továbbra is 8 pontja van, amivel az NB III. Észak-nyugati csoportjának 14. helyén áll. Szenczi Imre legénysége legközelebb október 20-án vasárnap 13.00 órakor lép pályára az éllovas Bicskei TC otthonában.

Szenczi Imre: „Hangsúlyozom, nem szoktam magyarázkodni, most sem fogok. Ez egy óriási csalódás, amit nem is lehet megmagyarázni, ha ennyire vagyunk képesek, akkor az kevés lesz a  célok eléréséhez. A mérkőzés előtt az őszi szezon legfontosabb meccsére készültünk. Erre 30 perc alatt kivégeztük magunkat. Még hat mérkőzés, és utána lesz mit összegezni.”

NB III. Észak-nyugati csoport 11. forduló

Haladás VSE – Érdi VSE 1–7 (1–4)

Haladás VSE: Horváth A. – Czuczi P. (Árvay D. 46’), Varga Cs., Vigh P. (Buzás L. 67’), Tarján P. – Horváth M., Ferencz Z., Szakály A. (Horváth A. 67’), Szenczi B. (Jancsó A. 46’) –  Tóth M. (Tompek L. 46’) – Hári K. (Fábián B. 75’), Fehér D.

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Fehér D. (23’), ill. Juhász B. (11’), Loboda L. 2 (22’, 29’)), Pintér N. (28’), Farkas B. (52’), Morvai M. (73), Kárász K (86’)
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Á Studió Nyíregyháza
6. Vehir.hu Futsal Veszprém
7. Rubeola FC
8. Újpest FC
9. Magyar Futsal Akadémia
10. DEAC
11. MVFC Berettyóújfalu
12. TFSE-Tent Budapest
Go to top