NB III.-as labdarúgócsapatunk a szezon legharmatosabb teljesítményével 2–0-s vereséget szenvedett a CREDOBUS Mosonmagyaróvár együttesétől a  Haladás Sportkomplexumban.

Az Észak-nyugati csoport 9. fordulójában lejátszott mérkőzés előtt az egykori remek Hali-futballistát, edzőt, a 75 esztendős Fedor Sándort köszöntötték. Sajnos, mint később kiderült, ez volt az utolsó olyan pillanat, amikor a hazai szurkolók ünnepelhettek, ugyanis a kezdőrúgást követően egyértelműen a mosonmagyaróváriak domináltak. Az első félidőben kétszer is eltalálták a kapufát, emellett pedig Horváth Bendegúznak több nagyon komoly védése  kellett ahhoz, hogy a szünetben még 0–0-ra álljon a derbi.

Sajnos térfélcserét követően már nem volt szerencsénk, és az 55. percben Lasz Szabolcs vezetést szerzett a vendégeknek (0–1). A mieink a folytatásban sem igen találták a ritmust és az Óvár a hajrához közeledve megduplázta az előnyét: Buglyó Botond a 75. minutumban alakította 0–2-re az állást. A végjátékban aztán Szakály Attila járt közel a szépítéshez, de lövése a kapufán csattant, így pedig maradt a kétgólos Hali-verseség.

Szenczi Imre legénysége 9  forduló után 8 ponttal továbbra is a tabella 13. helyén áll. A mieink a 10. körben, október 6-án vasárnap 11.00 órakor a Puskás Akadémia FC II. otthonában lépnek pályára.

Szenczi Imre:A szezon leggyengébb teljesítményével esélyünk sem volt a pontszerzésre. Már a bemelegítés alatt is tompának éreztem a társaságot, és ez a mérkőzés folyamán rengeteg eladott labdát eredményezett. Tudtuk, hogy a párharcokban erős, agresszív, lendületes csapat a Mosonmagyaróvár, de ez a teljesítmény akkor is nagyon kevés, és gyenge volt. Voltak mérkőzések, amelyeken az utolsó pillanatokban buktunk pontot, pontokat, de ez a meccs nem ebbe a sorba illik, mivel ezt az összecsapást a félidei 0–0 ellenére már az első játékrészben elveszítettük. Sajnálom, sajnáljuk, hogy így alakult, és nem is csak a vereség a bántó, hanem az ahogyan történt.”

NB III. Észak-nyugati csoport 9. forduló

Haladás VSE – CREDOBUS Mosonmagyaróvár 0–2 (0–0)

Haladás VSE: Horváth A. – Czuczi P., Varga Cs., Vigh P., Tarján – Horváth A. (Fábián B. 79’), Szakály A., Tóth M. (Tompek L. 46’) –  Fehér D. (Hári K. 62’), Ferencz Z. (Győre N. 88’), Árvay D. (Likerecz B. 62’)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Lasz Sz. (55’), Buglyó B. (75’)
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. DEAC
6. MVFC Berettyóújfalu
7. TFSE-Tent Budapest
8. Á Studió Nyíregyháza
9. Vehir.hu Futsal Veszprém
10. Rubeola FC
11. Újpest FC
12. Magyar Futsal Akadémia
Go to top