Utánpótlás-futballcsapataink közül az U19-es, az U16-os és az U15-ös is vereséget szenvedett, míg az U14-es és az U13-as idegenben aratott megérdemelt győzelmet.

U19

2024. Szeptember 14., szombat 12:00

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 3. forduló

FŐNIX GOLD FC – Szombathelyi Haladás VSE 4–1 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Bíró Dávid – Bíró Ákos (Pál Levente 72’), Macoun Bence, Horváth Dániel (Házi Marcell 55’), ), Radványi Csongor, Győre Noel, Hende Máté. Büki Milán (Hosszu András 57’), Radványi Gergő, Lajos Dávid, Wágner Áron, Kolozsvári Ákos, Kiss Levente

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

Gólszerzőnk: Bíró Ákos (12’)

Megilletődőtten, kapkodva játszottunk  az egész mérkőzés folyamán. A hazai csapat végig dominált. Esély sem adott még annak ellenére sem, hogy minimális előnnyel zártuk az első félidőt. Nem éreztem a játékosaimon  a mentális erőt, kitartást, koncentráltságot. Csak idő kérdése volt, hogy mikor kapjuk az egyenlítő találatot a fordulás után. Sajnos ez hamar jött is, után pedig nem tudtunk nagyobb sebességre kapcsolni, megújulni, így a hazai csapat sorra alakította ki a  lehetőségeket, ami látszik is a végeredményen. Legközelebb javítunk. Hajrá, Hali! – értékelt Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U16

2024. Szeptember 14., szombat 12:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 3. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Budaörs 1–3 (1–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér  – Nagy Gábor, Haág Marcell, Horváth Ágoston, Tasnádi Zsombor, Zsoldos Szebasztián, Szász Kilián, Nagy Áron (Benczik Márk 71’), Bázsa-Csuszi Kristóf, Beck Dorián, Nagy-Foki Bence

Edző: Iszak Gábor

Gólszerzőnk: Bázsa-Csuszi Kristóf (26’)

Hazai pályán fogadtuk a Budaörs csapatát, de nem a legjobb előjelekkel. A  pénteki edzés után még csak 10 fő állt a rendelkezésemre. A keretet az U15-ös játékosokkal töltöttük fel. Mélyen blokkolásra és kontrákra rendezkedtünk be. A vendégek támadólag léptek fel, mi csak rövid időre tudtuk birtokolni a labdát. Több ellenfél ziccer után azonban mégis mi szereztük meg a vezetést egy szép egyéni akció után, amit a szünetig meg is tudtunk tartani. Fordulás után sem változott a forgatóköny, jól zárt a védelmünk, stabilnak tűntünk. Egészen a 67. percig, amikor két baloldali szöglet után négy percen belüli két találatával vezetéshez jutott a vendégcsapat. Mindkétszer szinte érintés nélkül csavarták a játékszert a rövid sarokba. Ezzel el is dőlt a mérkőzés, az újításhoz nem voltunk meg minőségben. Ráadásként még egy beadás utáni fejesből bebiztosította a győzelmet a nagyon jól játszó budaörsi csapat. Be kell látnunk, hogy ennyi hiányzóval, még hazai pályán is kevés esélyünk van egy tiszta korosztállyal érkező ellenféllel szemben. Minőségben ,kvalitásban ez a maradék keret ebben a formában csak ezekre az eredményekre lesz képes. Hajrá Hali!” – fogalmazott Iszak Gábor.

 

U15

2024. Szeptember 14., szombat 10:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 3. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Király SE 0–4 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András (Dudás Noel 62’) – Kránitz Barnabás,  Horváth-Barton Milán, Kápolnási Botond, Horváth-Sipőcz Barnabás (Hérincs Bence 59’), Horváth-Wagner Péter, Dinnyés Dominik, Horváth Milán, Jákói Zsolt, Mosolits Márkó, Jankó Bulcsú (Kiss Bendek 62’)

Edző: Nagy Sándor

Öt játékost kényszerültünk nélkülözni. Ennek tükrében az első félidőben meg nehezítettük ellenfelünk dolgát. Térfélcsere után  is  megtettek mindent a srácok. Gratulálok az ellenfelünknek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Hajrá Hali!”  - összegezte a látottakat Nagy Sándor.

 

U14

2024. szeptember 18., szerda 17:00

MLSZ Regionális U14 Nyugati 3. forduló

FC Nagykanizsa – Szombathelyi Haladás VSE 0–3 (0–2)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Farkas Gábor, Jankó Bulcsú, Korn Dominik, Szijjártó Levente (Mühl Márk 41’), Hérincs Bence, Molnár Martin, Kiss Benedek, Mosolits Márkó (Barczi Csanád 78’), Pungor Bence (Szovák Noel 71’), Horváth-Wagner Péter

Edző: Neczpál Gábor

Gólszerzőink: Mosolits Márkó 2 (11’, 58’), Pungor Bence (6’)

 

U13

2024. szeptember 13., péntek 17:00

MLSZ Regionális U13 Nyugati 3. forduló

Pápai ELC – Szombathelyi Haladás VSE 0–3 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Varga Ákos (Pál Martin 41’) – Vincze Áron, Doktorics Máté, Szenczi Dávid, Horváth-Szabados Olivér, Zakits Erik, Kiszler Benedek, Szovák Noel, Kollmann Máté, Busai Balázs, Horváth Benedek

Edző: Péter Ábrahám

Gólszerzőink: Doktorics Máté (52’), Pál Martin (56’), Szovák Noel (80’)

Szeles időben jó játékkal sikerült nyernünk Pápán. Az első két negyedben sok hibával és kapkodva játszottunk. Nem adtuk meg a megfelelő időt a támogató játék számára, hogy szervezetten tudjunk támadni, ezért sok támadásunk elhalt az ellenfél térfelén. Ez legfőképpen az eladott labdák számában mutatkozott meg. Védekezésünk sem volt az igazi, lassan álltunk fel az ellenfél labdakihozatalához, így nem sokszor szereztünk labdát az ellenfél térfelén. A harmadik és a negyedik játékrészben már türelmesen játszottunk, szemre is tetszetős támadásokat vezettünk, valamint a védekezésünkön is javítottunk,  ennek eredményeképpen gólokat szereztünk és megnyertük a mérkőzést. Hajrá Hali.”- tekintett vissza Kopácsi Sándor.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top