Utánpótlás-futballcsapataink közül az U19-es és az U13-as hazai környezetben nyerte meg soros bajnoki mérkőzését, míg az U17-es, az U16-os, valamint az U15-ös idegenben maradt alul ellenfelével szemben.

U19

2024. szeptember 07., szombat 12:00

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 2. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Budaörs 2–0 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Bíró Dávid – Győre Noel, Hende Máté (Kolozsvári Ákos 76’), Radványi Csongor, Bíró Ákos, Horváth Dániel (Házi Marcell 64’), Radványi Gergő (Lajos Dávid 76’), Büki Milán, Pál Levente (Hosszu András 46’), Wágner Áron, Macoun Bence, Pereznyák Ádám

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

Gólszerzőink: Sebestyén András (öngól 56’), Házi Marcell (67’)

„A mérkőzést a vendégcsapat dinamikusabban, erőteljesebben kezdte, majd egy kiállítás változtatott kicsit a játék képén, de ez is inkább minket zavart meg, és nem a budaörsieket.  Az ivószünet után tudtunk mi is ritmust váltani, átvettük az irányítást, több széleken történő bontásunk után már csak a kapu elé kellett volna passzolni, jó döntést hozni, de ez elmaradt. A második félidőre még nagyobb hangsúlyt fektettünk a támadójátékra, hisz emberelőnyben futballoztunk. Egy remek pontrúgást követően meg is volt az előny. A második játékrészben teljesen átvettük az irányítást, sokkal több helyzetet alakítottunk ki, de ezekből is csak egyet sikerült még gólra váltanunk, így a végeredmény 2– lett. A győzelemhez gratulálunk a srácoknak , de a mutatott játék azért hagy némi hiányérzetet bennünk, nem mindig lehetett észrevenni az emberelőnyt a pályán, ami a Budaörs csapatának erejét is mutatja. Értékes pontokat szereztünk. Hajrá, Hali! – tekintett vissza Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U17

2024. szeptember 07., szombat 13:00

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 2. forduló

Kelen SC – Szombathelyi Haladás VSE 9–2 (5–2)

Szombathelyi Haladás VSE: Dihen Levente – Tóth Attila (Marton Olivér 67’), Hujber Dominik, Neczpál Milán (Nagy Adrián 79’), Haág Benjámin, Kránitz Balázs (Horváth Benjamin 74’), Bokor Zalán, Andor Áron, Öhlhorn Csongor, Németh Nándor (Takács Máté 67’), Tóth-Szatmári Zétény

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerzőink: Tóth-Szatmári Zétény (39’), Marton Olivér (75’)

 

 

U16

2024. szeptember 08., vasárnap 10:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 2. forduló

VFC USE – Szombathelyi Haladás VSE 2–0 (1–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér  – Nagy-Foki Bence, Beck Dorián (Horváth Rámiró 46’), Csutorás Mátyás, Szász Kilián, Kránitz Balázs, Farkas Zoltán (Nagy Áron 46’), Bázsa-Csuszi Kristóf, Zsoldos Szebasztián, Nagy Gábor, Tasnádi Zsombor

Edző: Iszak Gábor

„Nem túl jó előjelekkel készültünk erre a találkozóra, elsődleges célunk a tisztes helytállás lehetett. Ez sikerült is, csak két óriási egyéni hibából tudott az ellenfél gólt szerezni. Igaz, nagy mezőnyfölényben játszottak a veszprémiek, azonban szervezetten védekeztünk. Félidőben a két kényszerű csere megpecsételte a sorsunkat, ám nehézségeink és a vereség ellenére is büszke lehetek a srácokra. Hajrá Hali!” – mondta Iszak Gábor.

 

U15

2024. szeptember 08., vasárnap 12:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 2. forduló

Paksi FC – Szombathelyi Haladás VSE 4–2 (2–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Kápolnási Botond, Dinnyés Dominik, Szekér Bence (Horváth-Wagner Péter 53’), Horváth Milán, Mosolits Márkó, Horváth-Barton Milán, Kránitz Barnabás, Horváth Ágoston, Haág Marcell (Pungor Bence 65’), Jákói Zsolt (Horváth-Sipőcz Barnabás 65’)

Edzők: Nagy Sándor

Gólszerzőink: Kápolnási Botond (28’), Mosolits Márkó (80’)

Nagyon komoly fizikális fölényben volt ellenfelünk, amit érvényesített is. Sajnos ma igen rossz napot fogtunk ki. Mondhatnám, szinte semmi nem működött. Türelmetlenek voltunk, nem volt támogató játéka a labdás játékosnak, ezért sokat íveltük fel a labdát. Ezeket a párharcokat el is veszítettük. Mindenki tudása alatt teljesített. Semmi különös nem történt, elveszítettünk egy bajnokit.  Megyünk tovább a megkezdett úton! Hajrá Hali!”  - értékelt a találkozó után Nagy Sándor.

 

U13

2024. szeptember 07., szombat 10:00

MLSZ Regionális U13 Nyugati 2. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Lurkó UFC 5–1 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Vincze Áron (Pál Martin 41’) – Doktorics Máté, Varga Ákos, Szenczi Dávid, Horváth-Szabados Olivér, Zakits Erik, Kiszler Benedek, Busai Balázs, Kollmann Máté (Szovák Noel 41’)

Edző: Kopácsi Sándor

Gólszerzőink: Szovák Noel 2 (44’, 78’), Zakits Erik 2 (46’, 58’), Doktorics Máté (49’)

„A mérkőzés elejétől az ellenfelünk térfelén kezdtük meg a védekezésünket, ezzel sokszor megzavartuk a Lurkó labdakihozatalát, sok labdát szereztünk. Labdabirtoklási fölényben voltunk, de a kapu előtt nem választottunk jó megoldásokat. Az ellenfél egy jól eltalált lövésből megszerezte a vezetést. Az eredmény a félidőben nem változott már. A második játékrészben folytattuk a letámadást, mely eredményesnek bizonyult. Több helyzetet kialakítottunk és gólra is váltottunk. A mérkőzés képe nem változott: érett, tudatos játékot mutattak be a srácok. Összességében a szemre is szépen játszó, bátor U13-as csapatunk ilyen arányban is megérdemelten nyerte a szombathelyi derbit.”- fogalmazott Kopácsi Sándor.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top