A bajnokság első fordulójában pályára lépő utánpótlás-labdarúgócsapataink közül az U19-es idegenben, míg az U16-os és az U15-ös hazai környezetben győzött. Az U17-eseink viszont minimális különbséggel itthon maradtak alul. Az U9-es korosztályunk pedig egy ausztriai tornáról hozott haza bronzérmet.

 U19

2024. Augusztus 31., szombat 14:00

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 1. forduló

I. Kerület UFC – Szombathelyi Haladás VSE 1–3 (1–2)

Szombathelyi Haladás VSE: Bíró Dávid – Hosszu András (Kiss Levente 84’), Wágner Áron, Pál Levente, Tompek Levente (Lajos Dávid 75’), Büki Milán, Radványi Gergő, Házi Marcell, Bíró Ákos, Radványi Csongor, Macoun Bence

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

Gólszerzőink: Radványi Csongor 2 (13’, 30’), Macoun Bence (60’)

„Nagyon nagy hőségben, és egy szokásosnál kisebb pályán kezdtük meg bajnokságot a II. Kerület otthonában. A meccset egy kicsit álmosan indítottuk, emiatt a hazai csapat már rögtön a meccs elején egy pontrúgásból megszerezte a vezetést . Ezt követően rendeztük a sorainkat, átvettük az irányítást, és még az első félidőben sikerült megfordítanunk az állást. A második játékrészt már jobban kezdtük, sorra alakítottuk ki a helyzeteket,  de sajnos ezek kimaradtak. A gólunkat pontrúgást követő kipattanó  labdából szereztük, amivel le is zártuk a mérkőzést. Gratulálunk a fiúknak, időnként jó játékkal, nagyot harcolva nyerték meg a szezon első meccsét. Hajrá, Hali! – értékelt Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U17

2024. Augusztus 31., szombat 14:00

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 1. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Tatabányai SC 1–2 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Dihen Levente – Hujber Dominik, Andor Áron, Neczpál Milán (Marton Olivér 59’), Kránitz Balázs (Takács Máté 46’), Haág Benjámin, Bokor Zalán, Tóth Attila (Nagy Adrián 76’), Öhlhorn Csongor, Németh Nándor, Tóth-Szatmári Zétény, Horváth Benjamin

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerzőnk: Neczpál Milán (58’)

 

U16

2024. Augusztus 31., szombat 10:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 1. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Király SE 2–0 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér  – Nagy-Foki Bence, Csutorás Mátyás (Szász Kilián 75’), Erdélyi Lorenzó, Zsoldos Szebasztián, Kránitz Barnabás (Nagy Áron 89’), Beck Dorián, Farkas Zoltán, Bázsa-Csuszi Kristóf, Nagy Gábor, Tasnádi Zsombor, Horváth Rámiró

Edző: Iszak Gábor

Gólszerzőink: Bázsa-Csuszi Kristóf (51’), Erdélyi Lorenzó (54’)

„A vendégek  helyzeteivel indult a találkozó, többször is veszélyesen játszották be a védelmünk mögé a labdát, azonban kapusunk jól reagálta le ezeket a szituációkat, és magabiztosan hárított. A játékrész második felében már kiegyenlítettebbé vált a játék, nekünk is adódtak lehetőségeink, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Szünet után öt percen belül kétszer is betaláltunk, először egy jól eltalált távoli lövés, majd egy ügyes egyéni alakítás után. A gólok megnyugtatták a csapatot, sokat javult a játékunk a mezőnyben is, de védekezésünkön és a labdával való játékunkon még van mit korrigálni. A nagy meleg ellenére nagyot küzdöttünk. Sikerült győzelemmel kezdenünk a bajnokságot, remélhetőleg ez önbizalmat ad a srácoknak a folytatásra. Hajrá Hali!” – fogalmazott Iszak Gábor.

 

U15

2024. Augusztus 31., szombat 14:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 1. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Pécsi Vasutas Sportkör  5–1 (2–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Horváth Ágoston (Wágner Áron 41’), Jákói Zsolt, Horváth-Barton Milán (Horváth-Sipőcz Barnabás 54’), Szekér Bence, Kápolnási Botond, Haág Marcell, Dinnyés Dominik, Kovács Olivér (Jankó Bulcsú 17’), Mosolits Márkó (Vörös Áron 64’), Horváth Milán, Dudás Noel

Edzők: Nagy Sándor

Gólszerzőink: Dinnyés Dominik 2 (35’, 48’), Horváth-Barton Milán (30’), Mosolits Márkó (55’), Horváth Milán (65’)

„Megérdemelt győzelem, helyenként jó játékkal. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Sok támadást vezettünk, és ma a befejezésekkel is jól sáfárkodtunk.  Viszont az utolsó 10 percben már nagyon kiengedtünk. Gratuláció jár a srácoknak! Hajrá Hali!”  - mondta a találkozó után Nagy Sándor.

 

U9

Az ausztriai Pinggauban szerepelt az U9-es korosztályunk, ahol körmérkőzések után holtversenyben kevesebb rúgott gólok miatt a 3. helyet szerezte meg. A tornát 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel zárták a mieink.

Keret: Pados Bulcsú, Sebestyén Vince, Szandi Noel, Kumar Manuel, Horváth Botond, Balogh Manuel, Szuhogyi Zalán

Edző: Horváth Márton

Mérkőzések: 

FAZ Joglland – Haladás VSE 0–3 (Gólszerzőink: Szandi N., Horváth B., Sebestyén V.)

Haladás VSE – USC Schaffern 0–1

FC Pinggau – Haladás VSE 0–0

USV Dechantskirchen – Haladás VSE 0–2 (Gólszerzőink: Szandi N., Horváth B.)

Haladás VSE – TuS Bad Waltersdorf 0–0 

„A fiúkat dicséret illeti, a nagy meleg ellenére igyekeztek a 12 perces játékidőben a maximumot nyújtani. A védekezésünk rendben volt, 1 gólt kaptunk a tornán. A támadásokat sokszor szemre is tetszetősen, több átadást is összekötve építettük fel. Hiába a sok kialakított helyzet, három mérkőzésen nem sikerült az ellenfelek kapujába találni. A dobogón előbbre is végezhettünk volna, ha a gólszerzési lehetőségeinket nem kapkodjuk el! Hajrá Hali” – tekintett vissza Horváth Márton.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top