NB III.-as labdarúgócsapatunk ismét a mérkőzés utolsó pillanataiban kapott gólt, amivel ezúttal 2–1-es vereséget szenvedett a Veszprém gárdájától a Haladás Sportkomplexumban.

Az Észak-nyugati csoport 6. fordulójában lejátszott meccset egyértelműen a vendégek kezdték jobban, akik komoly labdabirtoklási fölényt harcoltak ki, és a 14. percben egy nagy bedobás után Görgényi Dávid fejesével a kapufát is eltalálták. A 27. minutumban pedig Molnár Balázs révén egy 100 százalékos ziccert is elpuskáztak.

A 41. percben viszont már nem úsztuk meg a dolgot: egy rosszul sikerült felszabadításunk után Molnár Balázs lőtt a kapunk bal oldalába (0–1). Nem sokkal később kis híján egyenlítettünk, de egy remek kontránk végén Tóth Márton a kapufát tesztelte, így maradt a szünetre az 1–0-s veszprémi vezetés.

A szünetben Szenczi Imre kettőt cserélt, és a hadrendet is átalakította, ez pedig nagyon gyorsan egyenlítést eredményezett: a 49. percben a nem régen beállt Árvay Dávid forintos átadását Fehér Dániel lőtte egy vendég védő némi közreműködésével a hálóba (1–1).

Az 56. minutumban egy másik cserénk, Tarján Patrik emelte át a veszprémi kapust, de sajnos a labda nem a hálóban kötött ki. Ezt követően szépen lassan ismét a vendégek vették át az irányítást, akik közül a 89. percben Schőnig Vincze hibázott nagy ziccert, ám pár pillanattal később Tömösvári Bálint beállított az 1–2-es végeredményt.

Futballcsapatunk hat forduló után 4 ponttal a tabella 14. helyén áll. A mieink a 7. körben, szeptember 8-án vasárnap 11.00 órakor az Újpest FC II. otthonában lépnek pályára.

Szenczi Imre:  „Az első félidőnk értékelhetetlen volt. A megbeszéltek ellenére túl mélyen húztuk meg a lesvonalat, így egy passzív és rugalmatlan védekezésünk volt. Magunkra húztuk az ellenfelet, és labdabirtoklásról nem is beszélhettünk. Tudtuk, hogy változtatnunk kell, de erre csak a félidőben kerülhetett sor. Egy kis szerencsével döntetlennel is fordulhattunk volna, de sajnos nem így történt. A második felvonás már jobban nézett ki. Sokkal kiegyenlítettebb lett a játék, de az utolsó pillanatban megint kiengedtük a kezünkből még azt az egy pontot is. Ez pedig már a sokadik ilyen a bajnokságnak. Ebben pedig elsődlegesen mi vagyunk a felelősök.  Az látszik, hogy mindenki ellen megvan az esélyünk akár a győzelemre is, de nem tudunk élni a lehetőséggel.” 

NB III. Észak-nyugati csoport 6. forduló

Haladás VSE – VSC 2015 Veszprém 1–2 (0–1)

Haladás VSE: Horváth A. – Czuczi P. (Dezamits D. 78’), Horváth M., Varga Cs. (Szenczi B. 68’), Vigh P. – Tóth M. (Tarján P. 46’), Szakály A., Ferencz Z., Jancsó A. – Fehér D. (Likerecz B. 86’), Hende M. (Árvay D. 46’)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Fehér D. (49.), ill. Molnár B. (41’), Tömösvári B. (90’)

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top