Hiába vezettünk már 3–1-re is a Budaörs otthonában, mivel a hazaiak az utolsó percekben két gólt is szereztek, így pedig 3–3 lett a derbi vége.

Az Észak-nyugati csoport második helyén álló Budaörs otthonában kifejezetten bátran kezdett a Hali, a mieink még véletlenül sem húzódtak vissza a kapunk elé. A 16. percben viszont egy komoly védelmi hibát követően Petneházi Márk így is vezetést szerezhetett volna a hazaiaknak, de szerencsére csak a kapufát találta el. A 22. minutumban aztán egy szép kontránk után Ferencz Zoltán beadását vágták ki szögletre a házigazdák. Az első félóra végén pedig Horváth Alex védett nagyot Szedlár Zoltán helyzeténél.  A 34. percen viszont kissé váratlanul előnybe kerültünk: a Fehér Dániel elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt Ferencz Zoltán bombázta a hálóba, ezzel a góllal pedig még a szünetben is 1–0-ra vezettünk.

A második félidő Ferencz Zoltán újabb találatával kezdődött, amivel pedig már 2–0 volt a javunkra. Az 58. percben azonban szépítettek a hazaiak: Balajti Ádám értékesített egy 11-est (1–2). Nem sokkal később azonban már ismét 2 góllal vezettünk, ugyanis Szakály Attila szöglete után Horváth Márk fejelt a kapuba (1–3). Sajnos a folytatásban mind fizikálisan, mind pedig fejben kezdtek fáradni a mieink, és ezt a Budaörs a hajrában ki is használta: Tóth György a 88., míg Lami Bálint a 95. percben talált a hálónkba, így pedig 3–3 lett a mérkőzés vége. Viszont az kérdés, hogy az előzetesen jelzett 3 perces hosszabbításból miért lett 5 perc?

A csapatunk jelenleg 4 ponttal rendelkezik, amivel a tabella 13. helyén áll. Legközelebb szeptember 1-én vasárnap 16 órakor a harmadik pozícióban állomásozó VSC 2015 Veszprém ellen lépnek pályára a mieink a Haladás Sportkomplexumban.

Szenczi Imre:Egy újabb, nagyon fájó pontvesztés, annak ellenére, hogy reálisnak is mondható a döntetlen. Fájó, mert ez már egy megnyert mérkőzés volt és kétgólos előnyt az utolsó hét percben nem illik leadni. Bravúrra készültünk, de amíg fáradtság miatt kell cserélnünk, addig nehéz lesz. De így is minimum öt ponttal többnek kellene lennie a nevünk mellett, az pedig már a tabellán is másként mutatna. Nagyon sajnáljuk és mérhetetlenül bosszúsak vagyunk az elvesztegetett lehetőség miatt.”

NB III. Észak-nyugati csoport 5. forduló

Budaörs – Haladás VSE 3–3 (0–1)

Haladás VSE: Horváth A.  – Horváth M., Varga Cs., Vígh P. – Czuczi P., Jancsó A. (Hende M. 77'), Szakály A., Tóth M. (Horváth A. 60') –  Árvay D. (Likerecz B. 60'),  Fehér D. (Fábián B. 77'), Ferencz Z. (Szenczi B. 66')

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Balajti Á. (58'), Tóth Gy. (88'), Lami B. (95'), ill. Ferencz Z. 2 (34', 48') Horváth M. (60')

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Vehir.hu Futsal Veszprém
6. Rubeola FC
7. Újpest FC
8. Magyar Futsal Akadémia
9. DEAC
10. MVFC Berettyóújfalu
11. TFSE-Tent Budapest
12. Á Studió Nyíregyháza
Go to top