Rendkívül gólgazdag mérkőzésen a 88. percben szerzett találattal nyert 4–3-ra a házigazda Kelen SC az NB III. Észak-Nyugati csoportjának 3. fordulójában labdarúgócsapatunk ellen.

Két gól nélküli döntetlent követően a fővárosban lejátszott mérkőzés 11. percében már 1–1-es eredmény állt a táblán, ugyanis a hazaiak előbb a mi kapunkba, majd a sajátjukba is betaláltak. Igaz utóbbiban Szenczi Bencének és Ferencz Zoltánnak is elévülhetetlen érdemei voltak. A folytatásban is sűrűn forogtak veszélyben a kapuk, ám a szünetig újabb találat már nem született, így 1–1-es döntetlennél vonulhattak szünetre a küzdő felek.

A második félidő is góllal kezdődött: a hazaiak egy erősen véleményes büntetőt értékesítve szerezték meg a vezetést, amit nem sokkal később meg is dupláztak. A mieink azonban 3–1-es hátrányban sem adták fel, és a hajrában Szakály Attila, valamint Horváth Márk találataival az egyenlítés is összejött. Sajnos azonban a 88. percben következett a hidegzuhany: a hazaiaktól Szabó Márk megszerezte második gólját is, amivel beállította a 4–3-as végeredményt.

A csapatunk így három fordulót követően 2 ponttal a tabella 13. helyén áll. Szenczi Imre legénysége legközelebb augusztus 18-án vasárnap 17.30 órakor lép pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a III. Ker. TVE együttesét fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Szenczi Imre: "Sajnos ma sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, amivel abszolválni tudtuk volna a három pontot. Többeken érződött a hétközi forduló, ráadásul vannak, akiknek óriási meccshiánya is van. Ezeket, és a felkészülési meccsek hiányát a bajnoki mérkőzéseken kell pótolnunk és kísérletezni, megtalálni a csapat játékát. Ezek nem kifogások, hanem tények. A játékosok ma is megtettek mindent a győzelemért. Sajnos nem sikerült, és mivel győzni akartak, még az egy pontot is elbuktuk. Ráadásul vasárnap egy újabb erőltetett menet kezdődik a bajnokság élmezőnyébe várt csapatokkal. A rajt előtt megjósoltak szerint alakulnak az erőviszonyok egy végletekig kiegyensúlyozott mezőnyben. Mi pedig a legjobb tudásunk szerint mindent megteszünk az eredményességért, valamint azokért,  akik velünk vannak, és a végsőkig kitartanak mellettünk."

NB III. Észak-Nyugati csoport 3. forduló:

Kelen SC  – Haladás VSE 4–3 (1–1)

Haladás VSE: Horváth B. – Horváth M., Kovács B., Varga Cs. (Fábián B. 79'),  Czuczi P. (Tarján P. 46') – Szakály A., Horváth A. (Hári K 61') – Árvay D. (Dezamits D. 46'), Jancsó A. (Fehér D. 61') – Szenczi B.

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Kádár M. (4'), Borbély B. (49'),  Szabó G. 2 (51' 88'),  ill. Bitterra B. (öngól 11'), Szakály A. (73'), Horváth M. (82')

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top