A MOL Magyar Kupa 1. fordulójában a hosszabbításban szerzett gólokkal nyert a Haladás VSE futballcsapata 3–0-ra a Nyergesújfalu SE vendégeként és jutott a 2. körbe.

A sorsolás alapján az elmúlt szezonban a Komárom-Esztergom vármegyei I. osztályban bajnoki címet szerző Nyergesújfalu otthonába utaztak Szenczi Imre tanítványai, akik az első félidőben nem igen jutottak el helyzetekig, igaz ez a vendéglátóknak sem nagyon sikerült. A második játékrészben viszont már adódtak apróbb lehetőségek a mieink előtt, ám gólt ezekből sem szereztünk, így a rendes játékidő 0–0-s döntetlennel ért véget.

A 2x15 perces hosszabbításban viszont már megnyitottuk a gólcsapot és végül 3–0-ra nyertünk: tőlünk Jancsó András és Hári Kevin talált be a hazaiak kapujába, míg Jakobi Roland saját kapusát mattolta.

Szenczi Imre: A mérkőzés elsődleges feladata a fizikális terhelésen volt. Ezt túl is teljesítettük 30 perccel. A játékunkat is szerettük volna még csiszolni, de ez ma nem igazán sikerült, mert egy betömörülő ellenféllel szemben türelmetlenül szőttük a támadásainkat. Kevésszer hoztunk létre létszámfölényt a labda körül,  és sok olyan összjátékelemet használtunk, ami nem illik az elképzelt játékunkhoz. Az összecsapáson az eddig nem, avagy kevesebbet játszó játékosoknak sikerült játékperceket biztosítani, de a játékfelfogásunkat még egységesíteni kell, hogy mindenki egyformán gondolkozzon egy adott játékfeladaton és játékhelyzeten. Ha ez sikerül, akkor játékunk minősége is ugrásszerűen javulhat. Amúgy a továbbjutással természetesen elégedett lehetek.

Nyergesújfalu SE – Haladás VSE 0–3 (0–0, 0–0)

Haladás VSE: Horváth A. - Dezamits D. (Czuczi P. 62') Kovács B., Varga Cs. Tarján P. (Horváth M. 91') - Fehér D. (Horváth A. 62') Szakály A., Jancsó A. - Fábián B. (Szenczi B. 62') Likerecz B. (Hári K. 62') Ferencz Z. (Árvay D. 62')

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők:  Jancsó A. (98'), Jakobi R. (öngól, 110') Hári K. (117')
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Rubeola FC
6. Újpest FC
7. Magyar Futsal Akadémia
8. DEAC
9. MVFC Berettyóújfalu
10. TFSE-Tent Budapest
11. Á Studió Nyíregyháza
12. Vehir.hu Futsal Veszprém
Go to top